To je to što me zanima!

Cvitanović: Pokušavam i dajem što mogu, a ako to nije dosta...

Nakon 11 godina ne igrati Europu, to je neuspjeh. Treba podignuti glavu gore. Moramo biti realni, bez prave energije i koncentracije, kao i rada svih 90 minuta, ne možemo očekivati uspjeh, kazao je trener Dinama
Vidi originalni članak

Bit ću iskren... Srčaniji, borbeniji protvnik, koji je u 180 minuta igre više želio prolazak, prošao je dalje i iskreno im čestitam na tome, rekao je Mario Cvitanović nakon što je Dinamo izletio iz Europe.

Nakon 1-1 na Maksimiru, Skënderbeu je u Elbasanu sačuvao 0-0 i prošao u skupine Europske lige.

- Premalo je igrati dobro dvaput po 45 minuta u ovakvim susretima kad se boriš za Europsku ligu - priznao je trener Dinama.

- Htio bih i ja znati što se događalo u prvom poluvremenu. Nismo uspjeli protiv agresivnog protivnika, imali smo previše grešaka i bili previše statični. Premalo smo se kretali bez lopte i premalo dobivali duele - iskren je bio Cvitanović te dodao:

- U drugom dijelu igra je bila brža i jednostavnije pa su se i stvari događale kako smo mi htjeli. Imali smo tri-četiri šanse, ali nismo uspjeli zabiti gol.

- Ne vadim se na suđenje, ali možda je u nekim situacijama sudac podlegao pritisku publike - kazao je Cvitanović i zaključio:

- Nakon 11 godina ne igrati Europu, to je neuspjeh. Treba podignuti glavu gore. Moramo biti realni, bez prave energije i koncentracije, kao i rada svih 90 minuta, ne možemo očekivati uspjeh. Ja pokušavam i dajem sve od sebe, ako to nije dovoljno... To nije na meni.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • POTPEC 25.08.2017.

    Šta je počeli i u Dinamu kukati na suce koji sude za njih. U prvoj utakmici nisu svirali čisti penal za albance. U drugoj sudani je triba dobiti najmanje dva crvena zbog onih prekršaja, a nije ni jednog žutog. Jpš vam je sudac opravdano poklonio igrača više. Ajde Cvitko ostavi se politike i radi svoj posa kako triba u svlačionici i na terenu, a ne izvlačenjem.

  • 1955 25.08.2017.

    Igračima je svejedno što su ispali. Bitno je da je uskoro 1.u mjesecu i stati će u red pred blagajnu i molimo plaću,koja je godišnja Sudaniju 1 000 000 eura, Fernandezu 700 000 eura i tako dalje i tako dalje. Hebeš prolaz. sada budu igrali domaće tekme,recimo protiv Intera, Slavena,Lokomotive,Istre pred 100-200 gledatelja. A Maminjo će zabavljati raju !

  • aurelijus 25.08.2017.

    Daj Cvitanoviću ne laprdaj.Nikad još nisam vidio sporiju igru Dinama. Priznaj ti nisi trener za Dinamo jer nemaš autoritet među igračima. Pogledaj samo utakmice i Hajduka i Rijeke i Osijeka koliko je bio brži protok lopte među igračima sva tri kluba su odigrali evropske utakmice i njima je malo falio faktor sreće. Gdje nisu imali znanja imali su jaki voljni moment a što si ti do sada radio tvoji su igrali kao usporeni filmovi kako si ih motivirao uopće nisu pokazali voljmi moment.Oni su tamo trebali istrčat da grizu travu a oni su izišli i bez volje i bez ideje. Kod tebe se nezna šta ko igra. Imao je Dinamo već takve trenere Čačića,Jurčića Ivankovića itd. Znamo mi da se ti sada moraš pokrivat po glavi ali brate nisi ti za to.Nisu ti to juniori.

Komentiraj...
Vidi sve komentare