To je to što me zanima!

Cvitanović spašava 'posrnule' juniore: Moramo osvojiti Kup

Drago mi je raditi s djecom, pa će tako biti i sa Špeharom. Halilović još je kadet, ali trenirao je s juniorima i nema razloga da ne nastavi i kod mene, kaže Cvitanović
Vidi originalni članak

Imam velika očekivanja na klupi juniora Dinama. To je velika obveza i moram se potruditi da osvojimo Kup, kazao je Igor Cvitanović.

Proslavljeni napadač Dinama dosad je radio s godištem 1998., a sad ga čekaju drugi nadareni klinci, poput Dine Špehara.

- Drago mi je raditi s tom djecom, pa će tako biti i s njim. Alen Halilović još je kadet, ali trenirao je s juniorima i nema razloga da ne nastavi i kod mene - kaže Cvita, kojemu je jasno kako je samo pitanje vremena kad će ga na listi najboljih strijelaca HNL-a prestići Davor Vugrinec.

- Pravi je gospodin i ima svu moju potporu. Bilo bi mi drago da to uspije. Bio je i ostao majstor - rekao je Cvitanović.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 9DzEkO11 23.03.2012.

    gdje je Špehar od talentiranog...

  • privlaka 23.03.2012.

    Gledam malo ove komentare i nemogu da vjerujem da ima vise ljudi koji podrzavaju mamica a ne BBB! Pa mamic vec nekoliko godina krade ovu drzavu a BBB su protiv toga..Svi se napalite kad cujete neku aferu Hdz-a ili nekih poduzetnika o "nestajanju" novca! PA OVO VAM JE ISTO! Mozda nacin BBB i nije bas najbolji, nasilnicki al druge nema pa drzava nam je propala mora se od nekud pocet a MI DINAMOVCI sami nudimo svoju klub svoju ljubav da proispitate i pretrazite sve nezakonite radnje u klubu, pa nisu BBB ludi da dopuste da im se unisti klub, ovakav dinamo moze bit prvak jos 10 godina ali to za pravog navijaca nije fer i sportski u svakom klubu ima krađa negdje vise negdje manje a BBB su prvi pristali na "ciscenje" olosa ALI NE VAMA JE DRAZE DA NEKO KRADE I ONDA SVI KUKATE KAKO JE TESKA SITUACIJA U DRZAVI. Bas me zanima bili navijaci drugih klubova pristali na to da im na ovakav nacin klub bude prvak( nezelim ja obezvrijedit sve trofeje, dinamo je najbolji klub u HR ali netreba bit povlasten kolko je sada) A hajdukovci,osjecani,rijecani,varazdinci,zadrani,koprivnicani bili pristali na to???

  • 23.03.2012.

    ovaj "gnk" je fakat postao sprdnja od kluba...

Komentiraj...
Vidi sve komentare