To je to što me zanima!

Cvitanović: Tongo neće igrati ni protiv Cibalije, Ćorić još upitan

Ante Ćorić osjetio je zadnju ložu protiv Istre i zbog toga je ovaj tjedan trenirao po posebnom programu. Odradit će trening danas pa ćemo vidjeti hoće li konkurirati, kaže Cvitanović
Vidi originalni članak

Tjedan dana sam tu, složili smo strategiju, pohvatali konce i prihvatili se rada, rada i rada, rekao je Mario Cvitanović, trener Dinama uoči utakmice protiv Cibalije u petak (20:00) na Maksimiru.

Sve ide u dobrom smjeru, u borbi smo s vremenom. O Cibaliji mogu reći da smo ih analizirali, da je to momčad koja solidno izgleda - kaže Cvitanović koji se osvrnuo na stanje u svojoj momčadi:

- Ante Ćorić osjetio je zadnju ložu protiv Istre i zbog toga je ovaj tjedan trenirao po posebnom programu. Odradit će trening danas pa ćemo vidjeti hoće li konkurirati.

Kako je Ćorić cijeli tjedan trenirao sam, nije odradio niti jedan pravi trening s momčadi, teško da će sutra biti u prvih 11, a priliku bi eventualno mogao čekati s klupe.

- Tongo Doumbia sutra neće debitirati, pripremamo ga za iduće utakmice - rekao je trener i osvrnuo se na transfere i mogući odlazak Brazilca Marcosa Gulhermea:

- Guilherme je još igrač Dinama, tu je i trenira s nama.

Po preuzimanju klupe Dinama Cvitanović je najavio da će razgovarati sa svakim od igrača pojedinačno.

- Obavio sam razgovore sa svima, komunikacija mi je jako bitna. Naravno da to sve ostaje u svlačionici - rekao je Cvitanović i za kraj se kratko osvrnuo na svojih prvih tjedan dana na klupi prve momčadi:

- Ima tu puno dobrih stvari, ali ima i stvari u momčadi koje nisu bile dobre. Detektirali smo te probleme i idemo ih riješiti.

Igor Jovičević novi trener Dinama 2

Igor Jovičević, svojedobno jedan od najtalentiranijih hrvatskih igrača i prvi Hrvat u Realu, danas je službeno postao trener Dinamove B momčadi. Posljednji posao Jovičević je imao u slovenskom Celju, a pomoćnik će mu u Dinamu biti Fabijan Komljenović.

- Bio sam trener druge momčadi i izuzetno mi je drago što me Igor nasljeđuje, Dinamo 2 će biti u dobrim rukama - rekao je kratko Cvitanović.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • lazarat 20.07.2017.

    Inace dinamo ima ove godine 20 milijuna eura u plusu pise u jutarnjem.... mamic pokrao sve

  • AC_MILAN 20.07.2017.

    Trebaju dovest pravog napadaca fuctas bi bio pun pogodak a taj tongo mi ne uljeva neko povjerenje

  • TOMISLAVGRAD1 20.07.2017.

    Dinamu pod hitno napadac triba a nebi bilo lose jos jednog veznog dovest

Komentiraj...
Vidi sve komentare