To je to što me zanima!

D. Knežević: Ne bi trebalo biti problema s obranom

Hrvatski branič Dario Knežević, koji je ove sezone ispao iz Serije A s Livornom, smatra da u obrani imamo dobre igrače te da neće biti problema
Vidi originalni članak

Prije nekoliko mjeseci obrana je bila najbolji dio momčadi. Dobri su to igrači i ne bi trebalo biti problema, rekao je Dario Knežević, član te zadnje linije. Kao jedan od problema ističe se njihova skočnost.
- Da, kao da nemaju iskustva. Nema smisla pričati o skočnosti, najvažnija je koncentracija, da budeš uz igrača - dodao je Knežević, koji će, ako ne promijeni klub, kao i Igor Budan na Euro putovati kao talijanski drugoligaš.
Zasad manjih problema Slaven Bilić ima samo s napadačima, Budana boli koljeno, Olića mišić, a Klasnić nije odradio prvi trening jer mu sa stvarima nije došao štitnik za bubreg.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • gremljin 22.05.2008.

    nadam se da će te popljugat sve tri tekme jer je u reprezentaciju pozvana garda koja nije igrala i nije zaslužila ničime, ni kvalitetom ( recimo Knežević koji je proglašen najgorim obrambenim igračem najgore momčadi talijanskog prvenstva) , a niti odnosom prema hrvatskom dresu i narodu (recimo Sharbini , gdje su li ga našli samo, naša liga nije mjerilo, a i tu može nosit kopačke mumleku i posavcu, a oni nisu niti bili u kontekstu spominjani za repku, to je i u redu, usporedbe radi samo). nemam pravo nikom solit pamet, ali moje je mišljenje da je previše igrača koje je Bilić pozvao unutra samo radi toga kaj su njegovi prijatelji njihovi menađeri. to nije pravedno ni dobro i bog će to kazniti nadam se debaklom. pa se nek prodaju u dragovoljac i segestu...

  • mad p 22.05.2008.

    nek ne brbljaju previse,nego treniraju

  • torcida_4ever 22.05.2008.

    mene je strah da ce obrana kiksat

Komentiraj...
Vidi sve komentare