To je to što me zanima!

D. Srna: Otići ću samo ako me Ahmetov odluči prodati

Chelsea želi Srnu za 25 milijuna eura, pišu mediji u Engleskoj. A na službenoj stranici Šahtara stoji Srnina izjava koja stišava sva ta silna nagađanja
Vidi originalni članak

Nakon što mu je Liverpool 'oteo' Glena Johnsona, Roman Abramovič okrenuo se Dariju Srni i spreman je za njega platiti 25 milijuna eura, pišu britanski mediji. I niz se nastavio. Nakon Bayerna, Barcelone, Tottenhama i Liverpoola, sada je u igri navodno i Chelsea. A za to vrijeme iz Šahtara poručuju da bi bilo zgodno da i njima netko nešto kaže. Još niti jedna ponuda nije došla u klub.
- Imam još tri godine ugovora sa Šahtarom, igrač sam ovoga kluba, čak i kapetan, i radit ću sve što se od mene traži. Sa zadovoljstvom ću biti dio ove momčadi - rekao je Srna za Šahtarovu službenu stranicu. Milijuni se vrte oko njegova imena, ali Srna kaže kako sve skupa čak i ne ovisi previše o njemu.
- Samo će jedan čovjek donijeti posljednju odluku, a to je predsjednik Rinat Ahmetov. Njemu potpuno vjerujem - kaže Srna i dodaje:
- Ako on odluči da je klubu u interesu prodati me, prihvatit ću njegovu odluku.
Srnin menadžer Damir Štimac donedavno je govorio kako je transfer velika želja i da će pokušati nagovoriti Ahmetova na prodaju. Srna očito taktički smiruje strasti, previše se priča o njegovom odlasku. A istovremeno je Šahtar doveo Vasilija Komina iz Karpatyja, dečko je vrlo dobar igrač i - desni bek. I to valjda nešto govori, zamjena je već tu...

Idi na 24sata

Komentari 12

  • user_29271 26.06.2009.

    daj Srna bježi već jednom odatle, nije sve u lovi, mada si do sada već dosta zaradio, zaslužio si veliki europski klub

  • 26.06.2009.

    Bolje ti je ostani u Sahtaru jer bilo gdje da dodjes, neces se lako uklopiti, slijedi pad forme, sjedenje na klupi, proci ce godina, a neces biti ni blizu stare slave itd,itd... U Sahtaru si kapetan i glavna faca (bog), a novac samo pjusti.

  • fzd 25.06.2009.

    srna svojim igrama si zasluzia ugovor iz snova, a to je potpisivanje za jedan od velikih klubova kao što su barca, chelesa itd..

Komentiraj...
Vidi sve komentare