To je to što me zanima!

D. Trezeguet želi otići iz Juventusa na kraju sezone

Francuski napadač u dresu Juventusa postao je višak za napad Stare dame te će na kraju ove sezone vrlo vjerojatno promijeniti klub
Vidi originalni članak

Menadžer francuskog napadača u dresu Juventusa Davida Trezegueta razočaran je što njegov klijent ne igra u posljednje vrijeme iako je potpuno spreman za svih 90 minuta. Trezeguet je tako s klupe odgledao i derbi s Interom ovaj vikend.
- Sjedio sam na tribini i gledao Davida na klupi. Srce mi je plakalo zbog njega. Juve gubi 1-0, a na klupi im sjedi napadač s naslovom svjetskog i europskog prvaka. Igrač koji je posljednjih 10 godina među najboljim napadačima svijeta. Pa ne govorimo o igraču koji ima 38 godina i na zalasku je karijere. On ima 31 godinu i može zabijati još nekoliko sezona u najboljim europskim momčadima. Osjeća se odlično i spreman je za svih 90 minuta. No pravi je profesionalac i s punim žarom će odraditi i 10 minuta ako treba. Neće još dugo trpjeti zanemarivanje. Ma, i u braku je tako. Ljudi se vjenčaju, no to ne znači da će u braku ostati do kraja života. Tako je i s Davidom - priča Antonio Caliendo, igračev menadžer.
Trezeguet ima ugovor sa Starom damom do 2011., no čini se kako će već ovo ljeto promijeniti dres. Zainteresiranih sigurno ima.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare