To je to što me zanima!

D. Villa: Ma kakav City?! Nema šanse da idem tamo

Odlični napadač Valencije Španjolac David Villa spominjao se u kontekstu mnogih klubova u Europi, a za posljednji u nizu igrač ne želi ni čuti
Vidi originalni članak

Iako se već danima, pa čak i mjesecima priča o prelasku jednog od najtraženijih napadača u Europi Davida Ville u prebogati, ali ne tako ugledni Manchester City, Villa je objavio kako o prelasku u taj klub nema ni govora.
- Moj klijent je jasno dao do znanja da ne želi napustiti Španjolsku i tu svaka priča o prelasku u City prestaje. Ne znam što se Valencia dogovarala sa Cityjem i jesu li uopće razgovarali, no karijera mog klijenta vezana je isključivo za Španjolsku. Tu uopće nije riječ o novcu već o želji da ostane doma - priča igračev agent Jose Luis Tamargo.
Trener Cityja Hughes tako će gotovo sigurno ostati bez novog velikog pojačannja. Nakon dolaska Robinha Cityjevi čelnici bjesomučno traže novog 'kapitalca'.
- Postoji interes za njega. Obavili smo i neke razgovore, no ništa nije dogovoreno. Pitali smo za cijenu prije par mjeseci i od tada nismo razgovarali - priča Hughes.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • david villa 10.05.2009.

    Vlla je jedan od najboljih napadaca i nadam se da ce preci u chelsea.Abramovic je poslao ponudu za njega tesku 50 mil eura.

  • siptarcina 14.03.2009.

    Idi čovječe , a što vi pametujete i ne galamite na naše idole , mali klub , daleko od domovine , bla bla bla ... Ko je u našoj repki ostao vjeran domovini , osim staraca i klinaca ? Još nešto ko igra u nekom super-klubu ? Eduardo jedino a čovjek je brazilac .

  • majmun66 13.03.2009.

    Villa,care to am i očekivao

Komentiraj...
Vidi sve komentare