To je to što me zanima!

D. Vujošević: Mogli smo i pobijediti, ali smo ponosni

Partizan je u polufinalu Eurolige pružio izvrstan otpor Olympiacosu te je u zadnjim trenucima bio nadomak finala. No, Grci su u produžetku bili bolji
Vidi originalni članak

Košarkaši Partizana su već samim plasmanom na Final Four Eurolige napravili mali pothvat. Njihov uspjeh je tim veći što su do samog kraja utakmicu s Olympiacosom držali neizvjesnom. U sličnom scenariju kao protiv Cibone, Kecman je u regularnom dijelu donio izjednačenje 65-65 da bi u kontri McCalebb poentirao za vodstvo Partizana. No, Grci su u zadnjim sekundama 'isčupali' produžetak u kojem su mirnoćom stečeno vodstvo zadržali do kraja.
Trenera Partizana Dušana Vujoševića sitnice su dijelile od finala.
- Izgubili smo, nesretno i nespretno. No, neke takve utakmice smo ove sezone pobjeđivali i zato nemamo pravo biti previše tužni. Olympiacos je sjajna momčad, prepuna iskusnih igrača, a mi smo ih ipak držali u šaci. Naravno, mogli smo pobijediti, ali jedna je lopta otišla na suparničku stranu i to je to - rekao je veliki Dule te pohvalio svoje momke za iznimnu borbenost:
- Moramo biti ponosni kako smo igrali cijelu sezonu. Ja i jesam ponosan. Baš u svakoj utakmici smo reagirali kao momčad. Svaki od igrača se dao u kolektiv i to je najveća dobit. Svaka čast svakome ponaosob i iako će biti teško želim da se regeneriramo za utakmicu s CSKA-om za treće mjesto i da sa stilom zaključimo sezonu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • noname92bl 08.05.2010.

    Wau kako vam je drago sto Partizan izgubio ...Nabijamo komplekse !!!

  • spartak 08.05.2010.

    neka,neka,pušiona

  • MaliRadojica 08.05.2010.

    I Srbija je ponosna na vas,bravo momci.:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare