To je to što me zanima!

"Da Cesc oženi balerinu, dijete bi bio Luka Modrić"

Ovu vrlo živopisnu procejnu Modrićevih kvaliteta napisao je britanski kolumnist Ian Macintosh, koji se bavi analizom nogometnih nagađanja
Vidi originalni članak

Nekoliko puta sam ga gledao i teško je i zamisliti gracioznijeg i vragolastijeg igrača. Pojednostavljeno rečeno, da Cesc Fabregas oženi balerinu, njihovo bi dijete bilo Luka Modrić, duhovito je svoje mišljenje o Lukinim kvalitetama izrekao poznati engleski nogometni tračer. Taj Ian Macintosh se bavi nečim što Englezi zovu "gossip", a Modrić je u posljednje vrijeme tema bezbrojnih "gossipa"...
- On je jedan od najkreativnijih i najuzbudljivijih veznih igrača u Europi. Bio bi savršen dodatak svemu onome što nudi engleska Premier liga - dodao je Macintosh.
U dijelu kolumne posvećenom Modriću ističe kako je otočka nogometna javnost malo presigurna da će Luka završiti u Chelseaju ili Arsenalu. Prema njegovim informacijama, Bilićev i Soldin glavni igrač najbliže je Tottenhamu. Macintosh tvrdi da su se Modrićevi predstavnici sastali s čelnicima kluba s White Hart Lanea i razgovarali o mogućem transferu.
- Menadžer Juande Ramos imao je nekoliko mjeseci da procijeni momčad koju je preuzeo. Nimalo začuđujuće, odlučio je da mu je najpotrebnije pojačanje u sredini veznog reda. Navijači Tottenhama trebali bi zaplesati od radosti zbog same mogućnosti da Modrić obuče dres njihova kluba - o Modriću piše ovaj kolumnist. I dosad su engleski novinari hvalili Lukine mogućnosti, ali Macintosh je ovoga puta doista otišao korak dalje.
U kolumni je pisao i o prijetnjama smrću koje je 2001. doživio Steven Gerrard te otkrio kako Newcastle planira dovesti Christopha Metzeldera. Zanimljiva je i priča vezana uz West Hamov pokušaj da dovede 20-godišnjega argentinskog napadača Maura Zaratea. Momak koji je zabio odlučujući gol u finalu SP-a za igrače do 20 godina ugovorno je vezan uz katarski Al-Sadd, koji za otkup njegova ugovora traži astronomskih 25 milijuna eura.
- Hm... Ne bih rekao - navodno je na taj pomalo suludi prijedlog odgovorio predsjednik "Hammersa" Karren Brady.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • rope_031 19.04.2008.

    ma neka oženi i pičkicu

  • davor_ 17.04.2008.

    Da Cesc bilo koga oženi, ta (ili taj) će biti pun ko brod!!

  • bajkerica 17.04.2008.

    Cesc je oženio mene

Komentiraj...
Vidi sve komentare