To je to što me zanima!

'Da sam viši nalupao bih Marka Kopljara po guzici'

Dao sam mu toliko kredita, a on nije pokazao niti malo poduzetnosti. Moram ga probuditi jer kredit mu je pri kraju, zbog njega momčad ne smije trpiti
Vidi originalni članak

Jutro nakon teško izborene pobjede nad Ukrajincima Lino Červar djelovao je zadovoljno. Iako smo se plasirali u završnicu EP-a i osigurali dva boda, izbornik naših rukometaša napomenuo je - probleme.
- Kopljaru sam dao toliko kredita, a on ništa. Ma da nisam tako mali rastom natukao bi Kopljara po guzi - ispalio je Červar.
- Dao sam mu toliko kredita, a on nije pokazao niti malo poduzetnosti, borbenosti. Moram ga nekako probuditi jer kredit mu je pri kraju, zbog njega momčad ne smije trpiti - zaključio je Lino priču o najvišem igraču ovog EP-a koji se na prve dvije utakmice nije iskazao. No, nije se proslavio niti Ivan Čupić, naš najbolji strijelac na prošlome SP-u.
- Čekam Čupića, ali čekam i boljeg Duvnjaka. To nije kritika, ali moraju početi igrati kao što su igrali prije. Njihova nam pomoć itekako treba - napominje Lino, a prozvani Čupić i sam potvrđuje izbornikove kritike:
- I slijepac vidi da ne igram dobro, svjestan sam toga. No, mora se otvoriti, daj Bože da to bude protiv Rusa.
Digao sam glas protiv sudačke nepravde. Ali što, niti jedna rečenica nije izašla u službenom glasilu EP-a. Znači kao da nisam ništa ni rekao. Ne želim ulaziti u polemike sa sucima, to nije dobro. Ionako su nas uzeli na zub. Ali opet, pa ne smijemo šutjeti i trpiti nepravdu – progovorio je Lino i o sucima. Červar hvali Ivana Balića i Mirka Alilovića, jedinu dvojicu koja su u potpunosti opravdala njegova očekivanja.
- Igraju u kontinuitetu, a sve ostale još čekam da pohvataju konce. U prvoj je sjevnuo Vuković, protiv Ukrajinaca Buntić, oni su opravdali moje povjerenje ali svi ostali kao da još hvataju zalet. Moraju se probuditi što prije - upozorava Červar pred važnu utakmicu s Rusijom (subota, 23. siječnja, 18.10 sati). Našim će rukometašima najveći poticaj biti rasprodana dvorana, ulaznica za utakmicu s Rusima nema već petnaestak dana, a gotovo sve su pokupovali hrvatski navijači.

ČERVAR VEĆ ZNA KAKO IGRATI PROTIV RUSA
- Ako mislimo dobiti Rusiju morat ćemo igrati obranu bolju nego u prve dvije utakmice. Moramo biti pokretljivi i čvrsti u obrani, a u napadu nam treba brzi protok lopte. Moramo zaustaviti njihove kontre, Čipurin, Rastvorcev i Igropulo napadački su vrlo jaki, Filipov je izvrstan u igri jedan na jedan, zna stvoriti višak, isto kao i Ivanov koji često prolazi na crtu - analizirao je Červar igru Rusa i napomenuo:
- Ne smijemo se opustiti, trebamo pobjedu da bi prenijeli sva četiri boda u drugi krug. I dalje smo bez Lackovića i Valčića, nadam se da će barem jedan od njih biti spreman za nastavak EP-a jer nam nedostaje taj šuter na vanjskim pozicijama.

ZORAN GOBAC JE U POLUVREMENU UŠAO U SVLAČIONICU
Na poluvremenu utakmice protiv Ukrajine u svlačionici hrvatskih rukometaša ukazao se i dopredsjednik HRS-a, alfa i omega hrvatskog rukometa, Zoran Gobac.
- Bio sam u svlačionici, da. Ali bio sam i prije utakmice - potvrdio je Gobac i nastavio:
- Nemam im ja što govoriti, pa vidjeli su i sami kako su igrali. Lino je izbornik i zna kako ih upozoriti na pogreške. I sami igrači su bili svjesni kako su loše igrali tih prvih 30 minuta.
Kad je zadnji puta ušao u svlačionicu, na SP-u u Hrvatskoj, navodno ga je bivši kapetan Pero Metličić istjerao van. U Grazu je Gobac igračima i stručnom stožeru rekao svoje i otišao sam...

Idi na 24sata

Komentari 19

  • ml 23.01.2010.

    A sta ste ga se uvatili,tu ste svi pametni,koji nikad niste ni trenirali nista,nego samo s pivon u ruci buljite u ekran,i sad tu ljude vrijeđate i sve to.mislim da koliko su ti momci rezultata postigli,valjda zasluzuju postovanje nekakvo a ne da ih se pljuje,a uostalom nijei je lako pod pritiskom igrat,kopljar je dobar,ali tremu nije lako pobijedit,nije to samo uzeti loptu i baciti je u gol!a za metlicica,pa sta da nije isao,oni su vec stariji trebe pustiti mlađe da zaigraju,ionako je i lino rekao da su im to i probe za London 2012.

  • Homer15 22.01.2010.

    Noka Serdarušić je izjavio da bi dao 1,000,000 € da ima melicica na ovom prvenstvu, mislim da su ostali komentari suvisni:)

  • sudacx 22.01.2010.

    pa netrba ti visina drug cxervare vec duljina

Komentiraj...
Vidi sve komentare