To je to što me zanima!

Dado Pršo: Sanjam o tome da sam trener Rangersa

Bivši napadač hrvatske reprezentacije i škotskog Glasgow Rangersa, završava trenersku školu i sanja o povratku na Ibrox, gdje je završio karijeru
Vidi originalni članak

Dado Pršo, koji je zbog ozljede bio prisiljen zaključiti igračku karijeru, sada ima nove planove vezane za povratak u nogomet.
- Sad još pohađam trenersku školu, ali san mi je jednog dana vratiti se na Ibrox kao menadžer Rangersa. To bi za mene bila velika čast i zadovoljstvo – izjavio je legendarni napadač “vatrenih” za škotske medije.
Pršo je i ostao jedan od najomiljenijih igrača koji su u posljednje vrijeme nosili dres Rangersa. Navijači ga i dalje često spominju.
- Ono što sam osjetio i doživio igrajući u Škotskoj za mene je nešto posebno. Strast prema nogometu je ogromna, i to je ono što me i danas vuče na Ibrox. Volim doći i pogledati utakmice Rangersa – rekao je Pršo i dodao kako škotskim momčadima nedostaje samo malo taktičke zrelosti kako bi u Europi imale više uspjeha.
- Što se tiče snage, želje i borbenosti tu su Škoti bez premca, no potrebno je i malo više taktike u igri. Ja poznajem škotski mentalitet i vjerujem da bi mogao voditi Rangerse – zaključio je Pršo.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • BigBen 14.02.2008.

    Sanjam o tome da osvojim bingo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare