To je to što me zanima!

D'Agostino došao u Real iz Udinesea za 15 milijuna €

Dosadašnji igrač Udinesea i talijanski nogometni reprezentativac prešao je u Real iz Madrida za 15 milijuna eura. Talijan je već peto pojačanje Reala
Vidi originalni članak

Nakon Kake, Cristiana Ronalda, Benzeme i Albiola, Real Madrid je doveo i peto pojačanje za novu sezonu. Iz Udienesea su Madriđani za 15 milijuna eura kupili talijanskog reprezentativca Gaetana D'Agostina. Ovaj bi vezni igrač danas u Madridu trebao proći liječnički predgled i zatim s Realom potpisati ugovor na tri godine. D'Agostina je htio kupiti i Juventus, ali su Torinezi nudili znatno manje novca od "kraljevskog kluba". Predsjednik Reala Florentino Perez je D'Agostina kupio nakon što je Liverpool odbio njegovu zadnju ponudu za Xabija Alonsa.
U ljetnom prijelaznom roku Madriđani su dosad na pojačanja potrošili oko 230 milijuna eura. Pripreme Reala počinju danas, a prvu će utakmicu Madriđani odigrati 20. srpnja protiv Shamrock Roversa u Dublinu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • costa93 10.07.2009.

    Po mom mislenju , d\'agostino je pravi fudbaler za ovaj novi real.Igra na poziciji,koja je spored meni najzahtevnija danas,i mislim da bi bio od vece koristi.Nije eksponiran u javnosti,sto znatno vise omogucava da da svoj maksimum.Ja ne znam koliko vi znate o njega,ali on je vise fizicki spreman od Alonsa,ali ima malo slabiju tehniku.I da ne zaboravim,puca slobodnjake kao penale...:):):)

  • bijeli_Walter 10.07.2009.

    juve je ponudio 17 milijuna, a po mojoj procijeni to je više od 15 a ne znatno manje kako vi kažete

  • JAX 10.07.2009.

    toliko o xabiju a zbog ovog precijenjenog igraca plemeniti vezni sneijder mora otici ma gade mi se ako je ovaj bolji od njega onda neka dovedu nase skaute

Komentiraj...
Vidi sve komentare