To je to što me zanima!

Daily Mail: Beckham na pragu transfera u PSG za 11,6 mil. £

Ako je za vjerovati napisima Daily Maila, transfer nekadašnjeg kapetana engleske nogometne reprezentacije Davida Beckhama (36) u PSG na pragu je realizacije...
Vidi originalni članak

Predsjednik pariškog prvoligaša Nasser al-Khelaifi spreman je navodno aktualnom igraču LA Galaxyja ponuditi 11.6 milijuna funti za 18-mjesečni ugovor. Novac nije problem za bogate katarske vlasnike kluba, grupaciju Qatar Investment Authority, i oni su uvjereni da će do potpisivanja suradnje doći u siječnju nakon što Beckhamu istekne ugovor s losanđeleškim klubom.

U PSG-u su uvjereni kako će višestruko profitirati Beckhamovim dolaskom, kako igrački, tako i marketinški. Naime, Al Khelaifi je i generalni menadžer sportske katarske televizijske postaje Al Jazeere i smatra da će utakmice PSG-a pratiti cijeli Srednji istok svakog tjedna nakon što bivša zvijezda Manchester Uniteda, Real Madrida i Milana potpiše suradnju.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • zoki099 25.11.2011.

    nevredis ni 5 mil, nisi nikad ni znao da igras...

  • SpužvaBob 25.11.2011.

    Glumac jedan, voli da je u centru pažnje a propala mu amerika i američki san, sad mu preostaje samo još Pariz, grad ljubavi, u svakom slučaju,ne mrzim ga, nego mi je smiješan tako smušen, umjesto da završi karijeru i uživa u životu o kojem mi mnogi možemo samo sanjati.

  • Manch Utd 25.11.2011.

    Ma imao bi on mjesta i u Man.Unitedu kad ga već ima Giggs.

Komentiraj...
Vidi sve komentare