To je to što me zanima!

Daily Mail: Man. City za Luku Modrića nudi 35 milijuna eura!

Bogati arapski šeici spremni su 'oteti' hrvatskog reprezentativca pred gradskim rivalom Unitedom te Chelseajem. City je spreman utrostručiti Modrićevu plaću
Vidi originalni članak

U utrku za Luku Modrića uključio se i treći premierligaški klub Manchester City. Nakon što su najveći interes pokazali Man United i Chelsea, bogati arapski šeici odlučili su za hrvatskog reprezentativca izdvojiti 35 milijuna eura, piše britanski Daily Mail.

Iako je menadžer Spursa Harry Redknapp odlučan zadržati glavne uzdanice Modrića, Balea i Sandra u utrci za Ligu prvaka, teško će moći odoljeti milijunima koje City nudi.

Trener Cityja Modrića je "označio vještog Hrvata kreativnim talentom potrebnim njegovoj momčadi u pohodu na Ligu prvaka i naslov u engleskoj Premierligi sljedeće sezone. Spreman je krenuti u borbu za njega ponudom od 30 milijuna funti."

"Neće Talijanu put do Modrića biti otvoren, Chelsea i Manchester United odlučni su u namjeri da ga dovedu. Chelseajev vlasnik Roman Abramovič je zaljubljenik u Modrića i spreman je ponuditi koliko i City u ratu cijena kojem će se Tottenham teško oduprijeti. Sir Alex Ferguson strahuje da bi mogao biti taj koji će moći ponuditi najmanje budući da gleda i druge igrače, ali i prema tome što je City spreman utrostručiti Modrićeva tjedna primanja od 55 tisuća funti, dok Chelsea nudi pohod na naslov u Ligi prvaka."

Idi na 24sata

Komentari 103

  • kubica 13.06.2011.

    mislim da su to igre bez granica kupit ce ga samo zato da ga nedobije neko kome bas treba takav tip igraca,i dogodi se onda da propada na klupi.to se dogodilo s Kranjcarom

  • zorro_1 12.06.2011.

    35 milja za tu budalu? neko nekog laze!

  • braja 11.06.2011.

    Preterano 35 milijona pa tolko ni DZeko ne vredi

Komentiraj...
Vidi sve komentare