To je to što me zanima!

Daily Mail: Rooneyju i Unitedu treba veznjak poput Modrića

Daily Mail opet se raspisao o Luki Modriću kojeg na ljeto vide u Manchester Unitedu kojem očajno treba igrač poput njega u veznom redu koji može razigrati i Rooneyja
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić je igrač kojeg Manchester United želi dovesti kako bi svoju najveću zvijezdu Waynea Rooneyja uvjerio da klub s Old Trafforda i dalje predstavlja silu u engleskom nogometu.

Piše tako novinar Daily Maila Derek Hunter, uz dodatak da će menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson za takav epilog ipak morati pričekati ljeto, kao i da će, želi li realizirati transfer, morati platiti Tottenhamu čak 60 milijuna eura.

Modrić se dokazao kao jedan od najboljih veznjaka u Europi, a kako je prošlog ljeta odbijena Chelseajeva ponuda teška 48 milijuna eura, nagađa se da će samo nemoralna ponuda slomiti otpor "spursa".

"Crveni vragovi" ove sezone imaju posebno velikih problema u veznom redu i nisu uspjeli pronaći adekvatnu zamjenu za Paula Scholesa koji se umirovio u svibnju prošle godine. Napadači ne dobivaju dovoljno upotrebljivih lopti, te je stoga Ferguson ponekad morao prisilno povlačiti Rooneyja duboko u vezni red i odvlačiti ga od suparničkog gola pred kojim predstavlja najveću opasnost.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Sir_Alex_Ferguson-19 08.01.2012.

    man utd treba ne samo veznjak,nego i pola obrane i pola veznog reda...

  • Messi100 08.01.2012.

    Modrić je uz Xavi, Iniestu i još par njih najjači veznajk u europi, što nas kao hrvatima veseli, ali što se ovoga tiće istina bolje da otiđe ili tj igra u Unitedu.Igrao bi više Ligu prvaka, borio se za titulu prvaka lige i slićno.

  • ne0 08.01.2012.

    0-3!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare