To je to što me zanima!

Daily Star: Manchester United želi dovesti Modrića prije Eura

United navodno želi potpisati ugovor s Lukom Modrićem i prije Europskog prvenstva koje 8. lipnja počinje u Poljskoj i Ukrajini, piše tabloid Daily Star u izdanju u nedjelju
Vidi originalni članak

Sportske stranice engleskih tabloida svakodnevno su pune nagađanja o transferima, a jedna od omiljenih tema im je, još od prošlog ljeta i sapunice s Chelseajem, hrvatski nogometaš Luka Modrić...

U posljednje se vrijeme ime Tottenhamovog veznjaka uglavnom veže uz Manchester United, pa je tako i u nedjelju Daily Star donio priču o velikoj želji Alexa Fergusona da dovede 26-godišnjeg hrvatskog reprezentativca na Old Trafford. Korak dalje spomenuti je tabloid napravio informacijom da United navodno želi potpisati ugovor s Modrićem i prije Europskog prvenstva koje 8. lipnja počinje u Poljskoj i Ukrajini.

“Spursi će otvoriti novčanik kako bi pokušali uvjeriti Modrića da ostane na White Hart Laneu, ali predsjednik Daniel Levy mu jedino može ponuditi 100.000 funti tjedno, plus 3.5 milijuna funti bonusa za lojalnost. United će to nadmašiti i ponuditi Modriću ogromnu naknadu za potpis kako bi zasladio dogovor”, piše engleski dnevnik.

Problem bi Tottenhamu mogao predstavljati i vjerojatni odlazak menadžera Harryja Redknappa na funkciju engleskog izbornika, što bi Modriću mogao biti dodatan razlog za odlazak.

- United je sada favorit za dovođenje Modrića. Levy ga je lani uspio uvjeriti u ostanak, a sada će to morati ponovno napraviti. Nesigurnost oko Harryja nimalo ne pomaže. Ako postane engleski izbornik, Tottenham će imati manje argumenata u pregovorima - citira Daily Star neimenovani izvor.

Dodajmo ovome da Modrića ugovor s Tottenhamom veže do 2016. godine.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Antisa_1 12.03.2012.

    bla bla bla !!da ga misli dovesti doveo bi ga vec jednom sve su to patke i reklame menadera da se digne cijena!!

  • user_130770 11.03.2012.

    Kaj god svi pričali i pametovali Ferguson je iskazao poštovanje prema Modriću i rekao da ga želi u Unitedu. Čak je i na službenoj stranici Manutd-a rekao da bi ga volio imati u ekipi i tu kod Luke ljudi moji nije lova u pitanju. Pa tu se radi o prelasku iz jednog Tottenhama u jedan od največih klubova u povijesti nogometa. Ako ode u Manu tamo može samo još više napredovati uz Fergusona. Svaki igrač ima svoj crni period u igri i pljuvati Modrića zbog zadnjih par loših partije je u najmanju ruku smiješno. Pa on je najveći ''krivac'' sa svojim igrama zato kaj je Tottenham tu di i je na tablici najjače svjetske nogometne lige (nacionalne)

  • IlijaAndric 11.03.2012.

    Vjerovatno je autor ovog clanka subotu proveo s Mamicem i nogometasima Dinama uz tamburase.

Komentiraj...
Vidi sve komentare