To je to što me zanima!

Daj, dodaj: Modrić je "poludio" na sebičnog Cristiana Ronalda

Real Madrid izgubio je prvi put u Primeri ove sezone. Bolja je bila Sevilla 3-2. Moglo je biti i drugačije da je u 68. minuti Cristiano Ronaldo dodao, a ne sebično pucao
Vidi originalni članak

Momčad Rafaela Beniteza doživjela je prvi poraz u Primeri ove sezone. Real Madrid je gostovao kod Seville na Sanchez Pizjuanu i u dinamičnoj utakmici izgubio 3-2. Real je poveo fantastičnim "škaricama" Sergija Ramosa, a u 36. minuti na 1-1 izjednačio je talijanski napadač Ciro Immobile. Ever Banega doveo je Sevillu u vodstvo u 61. minuti, a na 3-1 povisio je Fernando Llorente 13 minuta kasnije. Tračak nade Realu je donio James Rodriguez, koji je zabio u trećoj minuti sudačke nadoknade. Srećom po Andalužane, rezultat se nije mijenjao do kraja.

No moglo je biti drugačije i puno ranije, čak i prije Llorenteova gola. U 68. minuti Sevilla je izgubila loptu na svojoj polovici, lopta dolazi do Ronalda , koji puca pored gola iako je s desne strane imao Modrića, Kroosa i Jamesa Rodrigueza. Sva trojica bila su u izglednijoj poziciji od najboljeg igrača 2014. godine. Modrić nije mogao ostati miran, a bio je vidno iznerviran i razočaran nakon Ronaldova sebična promašaja. Događaj možete pogledati u videu na 3.29.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • bistrijan 10.11.2015.

    modrić ne-može igrati ni za nk igrišće,jad i bijeda od igraća

  • svisteviGOJI 10.11.2015.

    Taj Govnardo i nije neki igrač, mediji su ga uzdigli do neba.

  • Jole41 10.11.2015.

    Ronalno Odlazi !!!! Jesi čuo ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare