To je to što me zanima!

Dalić htio pomiriti Varaždince pa mu White Stonesi odbrusili!

Da bi došlo do pomirbe, mora se prvo netko posvađati. Ja ni ne znam da postoji neka svađa, poručili su iz White Stonesa koji stoje iza Varteksa, kluba koji nije u najboljim odnosima s NK Varaždinom
Vidi originalni članak

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić srijedu je proveo u Varaždinu gledajući utakmicu šesnaestine finala Hrvatskog kupa. Cibalia je pobijedila 2-1 , a tribine su bile dobro ispunjene.

- Srce mi je puno. Ispali smo, ali tri tisuće ljudi koji su došli na stadion potvrdili su koliko Varaždincima fali vrhunski nogomet - rekao je Dalić za Varaždinski.hr

Dalić se dotaknuo situacije u varaždinskom nogometu gdje su White Stones osnovali svoj navijački Varteks koji je trenutno samo rang niže od NK Varaždina. Odnosi i atmosfera između njih daleko su od idiličnih. Dalić je pokušao sve to ublažiti.

- Ne znam zašto se mi Varaždinci dijelimo, svađamo i idemo jedni protiv drugih. Ne znam zašto bi netko bio protiv Branka Ivankovića, najboljeg varaždinskog trenera, pa primjerice protiv Šafarića, Vugrinca, Mrmića. M nismo protiv nikoga, borimo se za jedan klub u Prvoj ligi - rekao je Dalić pa dodao:

- Ne napadamo nikoga, šutimo, trošimo svoje novce, svoje prijatelje, nema nikakve negative, prijetnji, vrijeđanja. Ljudi, urazumite se, idemo sjesti, pokušati se dogovoriti i vratiti varaždinski nogomet u Prvu ligu - zaključuje.

Naime, prije dvije godine NK Varteks je predlagao ujedinjenje klubova za projekt vraćanja varaždinskog nogometa na staze stare slave.

- Ako privremeni izbornik ima namjeru s nekim komunicirati, neka se osobno obrati nekome, da li sam to ja, Udruga, NK Varteks. Iz ovih njegovih izjava se ne vidi na koga misli. Da bi došlo do pomirbe, mora se prvo netko posvađati. Ja ni ne znam da postoji neka svađa - rekao je Rikardo Kahlina za Varaždinski.hr iz Udruge White Stones koja stoji iza NK Varteksa.

Čini se da ujedinjena ova dva kluba još neće biti.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • iveknavek 23.10.2017.

    kaj ni problem NK Varteks, nek kaj Varteks nije sponzor , a imal bi klub. Kaj je normalno da ime kluba ima onaj kaj ni sponozor. Dok direktori Varteksa imaju ugovore od 50.000 kn a ni kune nisu dali klubu, za kaj bi nosili ime Varteks. Tko da penez nek nosi ime kluba, ak je to grad Varaždin , gde je tu problem ? Pravi Varaždnici navek za Varaždin, kaj ne ?

  • marinero h 19.10.2017.

    Za mene postoji samo NK Varteks iz Varazdina i zelim mu sve najbolje ... HZV

  • Rockon 19.10.2017.

    počea se više pojavljivat u novinama nego maja šuput i lidija bačić skupa i to s populističkim glupostima koji valjda mogu proć samo vamo. Mislin da on dobro zna zbog čega je reprezentacija ljudima zanimljiva toliko koliko je, ali bolje je odrađivat posal bez ugovora i pokušat ujedinit Varteks i Varaždin nego se pozabavit stvarnim problemima. Normalno, sad je u državi sveta krava i ne smi se ništa kazat protiv njega. Mogu zamislit reakcije publike prema njemu ako izgubimo od Grčke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare