To je to što me zanima!

Dalić pozvao Roga i Juranovića za ključni susret sa Slovacima

Vatrenima će se priključiti vezni igrač Cagliarija Marko Rog te desni branič Hajduka Josip Juranović. Obojica igraju standardno dobro u svojim klubovima, a baš danas Rog je zabio u visokoj pobjedi nad Fiorentinom
Vidi originalni članak

Aktualni svjetski doprvaci okupit će se u ponedjeljak za kvalifikacijsku utakmicu sa Slovačkom u Rijeci te prijateljski ogled s Gruzijom u Puli, a izbornik Zlatko Dalić odlučio je aktivirati dva pretpoziva, piše HNS.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vatrenima će se priključiti vezni igrač talijanskog Cagliarija Marko Rog te desni branič splitskog Hajduka Josip Juranović.

Obojica igraju standardno dobro u svojim klubovima, a baš danas Rog je zabio u visokoj pobjedi Cagliarija nad Fiorentinom 5-2.

Hrvatskoj protiv Slovačke treba bod kako bi osigurala plasman na Europsko prvenstvo 2020. godine, koje će biti odigrano u 12 gradova diljem Starog kontinenta.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 51

  • 11.11.2019.

    Nije da je Juranović neka kvaliteta, ali kad razmišliš, koga drugog da pozove. On je tu ionako samo da popuni broj i neće igratu. Mislim da ne treba sve tako navijački gledati.

  • 11.11.2019.

    Rog uredu, Al pozvan ovaj nesposobni juranović koji ni na školskom nije mogao igrat nego samo u Jajduku e to ne razumijem.

  • Mercedes s klasa 11.11.2019.

    Juranović???? Pa taj nebi mogao igrati u većini drugoligaša. Ma na šta se svelo to lizanje dupeta tim hajdukovcima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare