To je to što me zanima!

Dalić u Interu: Spalletti je dao Brozoviću Modrićevu ulogu...

Važno je zaštititi igrače jer njima nije lako igrati toliko utakmica, moramo paziti na njih. Htio sam vidjeti kako su igrači, a posebno Vrsaljko, rekao je Zlatko Dalić nakon što je posjetio hrvatsku koloniju u Milanu
Vidi originalni članak

Zlatko Dalić posjetio je najveću hrvatsku koloniju u Ligama petice - Inter, klub u kojem igraju tri standardna reprezentativca.

Hrvatski izbornik se priprema za utakmicu Lige nacija protiv Engleske i iz prve ruke se odlučio uvjeriti kako u klubu rade Marcelo Brozović, Ivan Perišić i Šime Vrsaljko koji je u nedjelju odradio prvi trening sa suigračima i koji bi se idući vikend mogao vratiti na teren nakon ozljede koju je zaradio u utakmici sa Španjolskom.

Dalić je pogledao Interov trening te se susreo s trenerom Lucianom Spallettijem i sportskim direktorom kluba Ausilijem.

"Razgovarao sam sa Spallettijem i sa sportskim direktorom, pričali smo o našim igračima i o našoj situaciji," izjavio je Dalić za Sky Sports i dodao:

"Važno je zaštititi igrače jer njima nije lako igrati toliko utakmica, moramo paziti na njih. Htio sam vidjeti kako su igrači, a posebno Vrsaljko. Drago mi je da sam se susreo sa Spallettijem, porazgovarao s njim o budućnosti. Marcelo Brozović je igrao jako dobro na na Sp-u, kao i Perišić i Vrsaljko. Uloga koju je Brozu dao Spalletti je slična Modrićevoj u momčadi, ali mogu njih dvojica igrati zajedno", rekao je hrvatski izbornik.

Naravno, Talijane je zanimalo i što Dalić misli o mogućem Modrićevom dolasku u Inter.

"On je najbolji igrač svijeta i sam će odlučiti o svojoj budućnosti. Ne znam kakva je njegova situacija, a isto tako ne znam što se događa u Interu. Zanima me samo Hrvatska," poručio je izbornik.
 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • NIKE 02.10.2018.

    Vrsaljka ne razumijem da je duplo bolji klub zamijenio lošijim. Tako je i Perišić učinio, jer za njega tvrdim da nije u Italiji da bi sezonu poslije iz Wolfsburga potpisao za Bayern jer bi bio solidna zamjena za Riberya.

  • NERAZZURRI 01.10.2018.

    Zna covjek sta valja Lijepo da je dosao posjetiti nas trojac INTEEEER!!!!!!!

  • 78fernandes 01.10.2018.

    Dalic opet glumi strucnjaka...

Komentiraj...
Vidi sve komentare