To je to što me zanima!

Dallas Cowboysi ostali bez dvorane uz 12 ozlijeđenih

Orkanska oluja koja je pogodila je Dallas i okolicu potpuno je uništila montažnu dvoranu u kojoj su u tom trenutku trenirali igrači Dallas Cowboysa
Vidi originalni članak

U gradiću Irvingu, 30-ak kilometara udaljenom od Dallasa, smješten je trening-centar momčadi američkog nogometa Dallas Cowboysa. Godinama je to bila idealna lokacija, ali u subotu se sve okrenulo. Snažna oluja zahvatila je Irving i potpuno uništila montažnu dvoranu. Brzina vjetra u tom je trenutku bila 103 km/h, samo 14 km/h sporije od brzine koja se označava orkanskim nevremenom.
U trenutku kada se dvorana srušila u njoj je bilo sedamdeset ljudi, među kojima i 27 igrača, trenera i ostalog klupskog osoblja. Njih 12 je prošlo s lakšim ozljedama, no moglo je biti i puno gore.
- Nitko od ozlijeđenih nije u životnoj opasnosti i to je u ovom trenutku najvažnije. Sve je zapravo prošlo jako dobro - rekao je dr. Pavao Pepe, a trener Cowboysa Wade Phillips dodao:
- Prava je sreća što nikoga nije zahvatio strujni udar, budući da je u dvorani bilo puno vode. Neki igrači su lakše ozljeđeni, no nije to ništa zabrinjavajuće.
Krov se srušio i doslovce prepolovio dvoranu izgrađenu 2003. godine. Dallas Cowboysi će morati potražiti novu dvoranu za treninge, no važnije od svega je da nitko nije ozbiljnije ozljeđen.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • majmun66 03.05.2009.

    wow,koji video,sta je to bilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare