To je to što me zanima!

Damir Dokić pomirio se s kćeri Jelenom i prihvatio zeta Hrvata

Srpska tenisačica navodno se pomirila sa svojim incidentnim ocem Damirom te se vratila u Beograd gdje će trenirati. Srpski nacionalist prihvatio je i zeta Hrvata...
Vidi originalni članak

Najsretniji sam čovjek na svijetu, Jelena je ponovno sa mnom. Ništa mi više ne treba, kad vidim nju i sina kraj sebe, osjećam se lijepo. Bilo mi je jako teško ovih godina, vi najbolje znate koliko jako volim svoju Jelenu, rekao je incidentni Damir Dokić novinarima srpskog Kurira.

Damir Dokić 'proslavio' se svojim nacionalističkim izjavama, prijetnjama smrću australskom veleposlaniku u Srbiji, zlostavljanjem kćeri, nekada četvrte tenisačice svijeta, a posebno su mu smetala braća Bikić za koje je rekao da su mu 'poustašili' kćer. Mlađi od braće Bikić, Tin, u ljubavnoj je vezi s Jelenom, a Borna joj je trener.

Sve to uznemirilo je Damira koji je proteklih godina izgubio kompas pa je Australcima čak prijetio i atomskom bombom, pričao je kako su mu oteli kćer te da tamošnji mediji namjerno vrše kampanju protiv njega. Sada je, čini se, sve opet u redu. Damir se pomirio s Jelenom, a glavnu riječ u svemu tome imao je sin Savo.

- Savo je najzaslužniji što smo zajedno. Učinio je sve da nas poveže. Opet smo obitelj. To je najvažnije od svega. Dok je tako, nitko nam ništa ne može. Želim da Jelena ostane uz mene jer sam uvjeren da se ponovno može vinuti u teniski vrh. Sigurno je samo da s njom neću putovati na turnire, ali ću uvijek biti uz nju - priče odjednom uljuđeni Damir.

Navodno je, kako navodi Kurir, prihvatio i zeta Hrvata, Tina Bikića. Jelena se prema pisanju srpskih medija u obiteljsko gnijezdo vratila upravo u društvu Tina. Damir je navodno shvatio kako je njijova ljubav iskrena te mu je kćerina sreća napokon najvažnija, piše Kurir u svom gotovo PR tekstu.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • user_113526 24.09.2011.

    Ej Dokić Jelena siso moja zelena:

  • gantice3 24.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • skeletor83 24.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare