To je to što me zanima!

Dana spustio Overeemu: Ma nema šanse da ćeš ići na Stipu

Ja sam prije svega borac. Želim ostati aktivan. Napravit ću sve što je potrebno da bih stigao do prilike za naslov. Želim ostati pozitivan, rekao je Alistair Overeem nakon pobjede nad Werdumom
Vidi originalni članak

Alistair Overeem pobijedio je Fabricija Werduma većinskom odlukom sudaca na UFC-u 213. Mislilo se da bi Nizozemac mogao biti sljedeći izazivač Stipe Miočića iako su se nedavno borili budući da niti on niti Werdum nisu dobili priliku za revanš.

No, čelni čovjek elitne MMA promocije Dana White opovrgnuo je takva nagađanja.

- Ne znam kako možete 10-8 bodovati u toj borbi neku rundu? Ne znam, teško. Najbliže je bio u trećoj rundi. Uzdrmao ga je i umjesto da ga dovrši, srušio ga je i ležao do kraja meča na njemu. Werdum se nema što žaliti. Prilika je bila tamo, ali je on nije iskoristio. Ne razumijem zašto on protestira? - osvrnuo se na Werdumove proteste pa dodao da Overeem neće biti sljedeći izazivač.

Uslijedilo je pitanje hoće li pobjednik okršaja Dos Santos-Ngannou dobiti šansu za pojas.

- Ne znam, stvarno ne znam. Vidjet ćemo kako će se borba odviti, kako će izgledati, kako će se tko osjećati. Vidjet ćemo.

Nije trebalo dugo čekati na Overeemov odgovor.

- Dana White je šef. Ovo je bila pobjeda odlukom, nije bila uvjerljiva pobjeda. Ja sam tu da bih napravio što je god potrebno da bih dobio tu priliku napasti naslov prvaka. Ako trebam to napraviti preko još nekog borca, neka tako bude. Ako ću odmah sada dobiti šansu za titulu, i to je dobro - rekao je Reem pa zaključio:

- Ja sam prije svega borac. Želim ostati aktivan. Napravit ću sve što je potrebno da bih stigao do prilike za naslov. Želim ostati pozitivan. Svaki mi protivnik daje priliku postati što bolji borac. Ako ću morati odraditi meč protiv niže rangiranog protivnika, to je isto u redu.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Don Kihot 11.07.2017.

    Overeem je bio na rubu da izgubi nokautom i nikome nije jasno zašto je Werdum išao na bacanje umjesto da ga udari još jednom-dvaput i to bi bio kraj ali o tome neka razmišlja Fabricio . Overeem je već dvaput u UFC-u bio kažnjen zbog uzimanja nedozvoljenih sredstava i opet se bori i još bi borbu za pojas , ajde jednom ga suspendirati na neko vrijeme ali drugi put bi trebala biti automatski doživotna suspenzija , očito ga forsiraju jer ima dosta fanova kojima očito ne smeta da je u K-1 i Strikeforce-u bio prvak samo zahvaljujući što je uzimao sredstva od kojih je odjednom dobio nevjerovatnu mišićnu masu ali i otpornost na udarce kao i povećanu agresivnost. Toga svega je sad nestalo kad je prestao ali mislim da ni on neće doživjeti 50-tu kao ni mnogi drugi borci koji su unosili u svoje tijelo sve i svašta i isto tako izgledali kao Overeem tj. Hulk .

  • mrki_5 11.07.2017.

    Veterani koji ne daju mlađima da isplivaju.....lova i samo lova....klinac nema mladića željnih krvi koji bi popapali ove steroidne patkice al nisu zanimljivi za tv prava....nema tu sporta

  • Don Beton 11.07.2017.

    Pozitivan možeš ostat jedino na steroide!

Komentiraj...
Vidi sve komentare