To je to što me zanima!

Dance hvata panika: Izbornik poslao zahtjev i igračima kod kuće. 'I nas će pogoditi korona'

Samo želimo igrati protiv najboljih igrača i najboljih reprezentacija, a ovo više nije pitanje kvalitete, nego tko će imati najmanje zaraženih, rekao je danski golman Niklas Landin
Vidi originalni članak

Kud se čini da nemaju slabu kariku, kud ih još i korona zaobilazi. Danci su zasad izbjegli velike probleme na Europskom prvenstvu, dogodio im se samo jedan slučaj zaraze, ali treći golman Jannick Green brzo se oporavio i vratio u kadar.

Međutim, Skandinavci su počeli puhati i na hladno, uoči utakmice s Hrvatskom u subotu (20:30) izbornik Nikolaj Jacobsen javio je svim igračima sa šireg popisa da obave testiranje na korona virus kako bi bili spremni što prije priključiti se reprezentaciji u nuždi.

UPITNICI U REPREZENTACIJI Nejasnoće popisa: Šego sad ne može, Štrlek nije spreman. Evo što se priča za Igora Karačića... UZ POMOĆ FRANCUZA Kakve su šanse i što se mora poklopiti za polufinale: Ovo uopće ne izgleda nemoguće!

- Trenutno imamo kompletan kadar u igri. Za početak svi moraju napraviti PCR test i još držimo palčeve da nećemo dobiti ništa. Svi smo svakodnevno u strahu. Samo sjedimo, čekamo rezultat testova i nadamo se najboljem - rekao je Jakobsen.

Niklas Landin misli, pak, da će se korona probiti i do njih kad-tad.

- Mislim da će i nas pogoditi u jednom trenutku. Samo želimo igrati protiv najboljih igrača i najboljih reprezentacija, a ovo više nije pitanje kvalitete, nego tko će imati najmanje zaraženih.

Probila se do Islanda i baš im prije Danske eliminirala šest igrača, najboljeg Palmarssona, prvog golmana Gustavssona, prvo lijevo krilo Elissona. Španjolcima su u izolaciji Canellas i Tarrafeta... Više od 60 slučajeva zaraze dogodilo se samo otkako je počeo Euro.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • baba strumpf 22.01.2022.

    Sve me strah da nas danci ne unakaze joj joj.

  • ZombiGrill 21.01.2022.

    Vidjeli su kako Pešić brani i odma ih hvata panika. 😂

  • Tvrtko Troskot 21.01.2022.

    Možeš mislit,tresu im se gaće od Gobca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare