To je to što me zanima!

Dani Alves pod istragom zbog navodnog seksualnog napada

Prema policijskom izvješću, bivši nogometaš Barcelone zavukao je ruku u njezino donje rublje, a ona se pokušala obraniti. Odvjetnici Danija Alvesa negiraju događaj te tvrde da se ništa nije dogodilo
Vidi originalni članak

Najtrofejniji nogometaš u povijesti Dani Alves (39) pod istragom je zbog navodnog seksualnog napada u noćnom klubu u Barceloni. 

Prema pisanjima španjolskog lista ABC, incident se dogodio u zoru u petak, 30. prosinca, u noćnome klubu Sutton u Barceloni kojeg posjećuju bogati i slavni.

Naime, zaštitari su priopćili da im se obratila jedna djevojka koja je bila prilično uznemirena nakon čega su osobe odgovorne za sigurnost prostorija aktivirale Protokol gradskoga vijeća protiv napada i seksualnog uznemiravanja u privatnim prostorima noćnog života.

Prema policijskom izvješću, bivši nogometaš Barcelone zavukao je ruku u njezino donje rublje, a ona se pokušala obraniti. Katalonska policija otvorila je istragu nakon što je primila dojavu o navodnom seksualnom napadu.

Katalonska policija otvorila je istragu nakon što je primila dojavu za navodni seksualni napad, dok s druge strane, odvjetnički tim Danija Alvesa kategorički negira bilo kakvu vezu između igrača i događaja. Također, navode da se Alves u klubu kratko zadržao te da se ništa nije dogodilo.

Podsjetimo, Dani Alves je u karijeri osvojio čak 43 trofeja, što ga čini najtrofejnijim nogometašem ikad. U Barceloni je igrao od 2008. do 2016. te u sezoni 2021./22., a trenutačno je član meksičkog UNAM-a. Nedavno je bio s reprezentacijom u Katru čime je postao najstariji igrač koji je nastupio za Brazil na svjetskim prvenstvima. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 10ker 01.01.2023.

    Namirisala je novac

Komentiraj...
Vidi sve komentare