To je to što me zanima!

Radio Marca: Alves u PSG-u; Alves: To su obične gluposti

Alves je potpisao trogodišnji ugovor s PSG-om, javlja Radio Marca. Brazilski desni bek Barcelone ubrzo je demantirao tu vijest i rekao kako su to obične budalaštine
Vidi originalni članak

Dani Alves (31) od sljedeće sezone igrat će u Paris Saint-Germainu, javlja Radio Marca. Alves je sve dogovorio s pariškim klubom i potpisao ugovor na tri godine uz godišnju plaću od 9 milijuna €, tvrdi izvor. No Brazilac je ubrzo sve demantirao.

- Zaista vjerujete u te gluposti?! Umoran sam od takvih sr***. Volim Barcelonu i ostao bih ovdje do kraja karijere. Ali ako jednoga dana odem, otići ću s istim stavom s kojim sam i došao. Hrabro i samo naprijed - napisao je Alves na Instagramu.

Radio Marca piše da je ugovor potpisan i počinje vrijediti prvoga dana nakon isteka aktualnog ugovora koji Brazilac ima s Barcelonom, a istječe 30. lipnja 2015. godine. 

Dani Alves u katalonski klub stigao je iz Seville 2. srpnja 2008. za 35.5 milijuna €. Ovo nije prvi put da ga se povezuje s odlaskom. Katalonci na poziciji desnog beka imaju Martina Montoyu, a to mjesto može odigrati i Javier Mascherano. Barca još jedan prijelazni rok ne smije kupovati igrače zbog Fifine kazne.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • piksa123 13.03.2015.

    i vi ste jucer objavili da ide u PSG

  • AnteG 12.03.2015.

    da barem ode iz Barse! ovo je barsin početak kraja!

  • Kajto10 12.03.2015.

    steta jer sumnjam da su dobili nesto puno para za njega a koristan je to strasno igrac za Barcu.Kakav Montoya mali je jos nezreo a Masqerano nikad u zivotu nije igro tu poziciju sta pricate

Komentiraj...
Vidi sve komentare