To je to što me zanima!

Juveov zaraženi: Ovaj virus ne bira na koga će, poštujte mjere

'Pozivam sve da poštuju pravila jer ovaj virus ne razlikuje ljude. Učinimo to za sebe, za svoje najmilije i za one oko nas, napisao je zaraženi Juventusov igrač Daniele Rugani o cijeloj situaciji...
Vidi originalni članak

Poštujte pravila, ovaj virus ne razlikuje, napisao je na Instagramu Daniele Rugani i vjerojatno pogodio srž problema. Naime, koliko god su se već danima i tjednima talijanske vlasti borile zaštititi narod odgodama utakmica ili igranjem pred praznim tribinama, nisu to uspjele. Juventusov branič pozitivan je na korona virus i to bez ijednog manifestiranog simptoma. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sve vas želim uvjeriti da sam dobro. U ovome trenutku osjećam veliku dužnost zahvaliti se svim liječnicima i medicinskim sestrama koji se u bolnicama bore s ovom hitnom situacijom - stoji u njegovoj objavi u kojoj na kraju i poziva sve građane da budu savjesni glede ovoga pitanja.

- Pozivam sve da poštuju pravila jer ovaj virus ne razlikuje ljude. Učinimo to za sebe, za svoje najmilije i za one oko nas. #grazie 

Podsjetimo, iz kluba su javili kako je njihov igrač testiran i nalazi su pokazali da ima virus, ali da nema nikakve simptome. U karantenu će zbog toga cijela momčad, kao i momčad Intera koja je bila posljednji protivnik 'bianconera'. Jedini tko možda ne bude morao u karantenu je Cristiano Ronaldo koji je trenutno u Portugalu s bolesnom majkom.

Te striktne mjere nalažu novi privremeni talijanski zakoni o suzbijanju korone.

>> Sve novosti o virusu možete pratiti OVDJE.
 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Ja sam Ljubav,nisam Ljubo. 12.03.2020.

    Ovaj virus ne razlikuje ljude?🤔Sta bi trebao razlikovat pa da se sirotinja samo razboljeva ili??

  • čoviksjuga 12.03.2020.

    Kako ne bira kad djeca obolijevaju na razini 5% a najstariji na razini 65% ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare