To je to što me zanima!

Danijel Pranjić mijenja "iskaz": U repki je pozitivna atmosfera

U intervjuu za Sportske Novosti Danijel Pranjić ispričao se Biliću i Aljoši Asanoviću. Kaže da su njegove izjave o nezadovoljnicima u reprezentaciji krivo protumačene...
Vidi originalni članak

Slaven Bilić izbacio je Danijela Pranjića iz reprezentacije jer mu ovaj nije pružio ruku nakon prijateljske utakmice protiv Irske. Pranjić je u intervjuu za Sportske Novosti rekao kako su njegove izjave o tome da ima još nezadovoljnika krivo protumačene.

- Ja sam jedini reagirao. A ima ih još koji nisu - pričao je Danijel prošli tjedan. No samo sedam dana kasnije promijenio je ploču.

- Ispalo je drugačije od konteksta na koji sam mislio. U reprezentaciji je pozitivna atmosfera - rekao je Pranjić koji se javno ispričao Slavenu Biliću i Aljoši Asanoviću i dodao kako nije znao da će njegov postupak imati takve posljedice i podignuti takvu prašinu u javnosti. Nije se odmah ispričao jer, kako kaže, moralo mu se sve slegnuti. Nije se još susreo s takvom situacijom u karijeri.

Izvorni članak pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • biberrr 19.08.2011.

    Pranjić je vezni igrač i to odličan. Za 4 gola protiv Engleza je kriv Bilić,a ne Pranjić. Pranjić treba igrati u veznom redu,a ne na beku.

  • LAKY LUK 19.08.2011.

    potez Pranjica nije uredu taman da je pele. sad kad je se ispricao trebao bi ga vratit u repku zbog atmosfere mada osobno mislim da Pranjić i nije neka klasa

  • hrabro srce_1 19.08.2011.

    dinamo zg, a tko ti to u reprezentaciji igra uopće iz hnl-a? jedino je vrsaljko igrao.glup ti je komentar, da ne može gluplji. i a se našalim, ako je čelnik hns-a i comp za dinama, predjsdnik hnla-za dinama, širić predsjdnik sudaca sa dinamom putuje na utakmice, pa što treba i trene rep. biti iz dinama? tražiš ex. fsj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare