To je to što me zanima!

Danijel Subašić na korak od dogovora s Hajdukom

Talentirani golman Zadra bio je i Dinamova želja, no sada je u prvi plan izbila ponuda Hajduka i čini se da će Subašić braniti Hajdukov gol
Vidi originalni članak

Intenzivno pregovaramo i mislim da smo vrlo blizu dogovora, otkrio je direktor Zadra Josip Bajlo u razgovoru za Zadarsport.
- Subašić je vrhunski golman, a kako je Hajduk pokazao interes da ga dovede u Split, normalno je da su pregovori u tijeku.
Dolaskom Tome Butine u Dinamo otpale su sve kombinacije koje su povezivale Subašića s dolaskom u Maksimir. S druge strane, Hajduk je tijekom cijele prošle sezone muku mučio s golmanima, na golu su se izmjenjivala trojica (Balić, Tomić, Varvodić), ali nitko od njih nije pokazao da je trajno rješenje za momčad visokih ambicija. Sve izvjesnim dolaskom 24-godišnjeg Zadranina, na Poljudu bi konačno mogli i na duže staze riješiti pitanje čuvara mreže.
No sa Subašićem ne prestaje Hajdukov "zadarski šoping". Splićani nastoje iz Stanova na Poljud preseliti i drugog zadarskog talenta, Marina Tomasova. No to će ipak ići malo teže. Zdravko Mamić od lijevonogog veznjaka nije odustao i bude li uporan Dinamo će sasvim sigurno biti u prednosti. Ako ni zbog čega drugog, onda zbog veće financijske moći. U kuloarima se pojavila i mogućnost da Hajduk odmah uzme Tomasova, ali ga sljedeće sezone ostavi u Zadru na posudbi.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • torcida_4ever 28.05.2008.

    bilo bi odlicno da subasic dodje, pa on je bolji od butine 10000 puta!!! a tomasov bi bio najvece hajdukovo pojacanje, jos da dodje skoko... HAJDUK JE PRVAK 2008/2009 SIGURNO!

Komentiraj...
Vidi sve komentare