To je to što me zanima!

Danijel Subašić uživa: Falcao i ja zajedno učimo francuski...

Sjajna smo klapa. Često se svi zajedno družimo izvan terena. To su sve veliki igrači, ali su jako normalni. Nisu baš nimalo ufurani, rekao je Danijel Subašić
Vidi originalni članak

Kad sam došao u Monaco nisam ni sanjao da će se situacija ovako odvijati. Klub je bio u drugoj ligi, a sad smo na vrhu prve, rekao je Danijel Subašić (28).

Monaco je nakon četiri kola vodeći s deset bodova. U prošlom je kolu u derbiju pobijedio Marseille, a odlični Subašić je u dosadašnja četiri kola primio samo dva gola.

- Trener Claudio Ranieri me jako cijeni. U francuskim je novinama izjavio da ću ja biti prvi golman ove sezone. To je za mene velika stvar - kaže bivši golman Hajduka.

Monaco se istrošio u ljetnom prijelaznom roku. Došle su mnoge velike zvijezde. James Rodriguez i Moutinho iz Porta, Falcao iz Atletica, Eric Abidal, Carvalho...

- Sjajna smo klapa. Često se svi zajedno družimo izvan terena. To su sve veliki igrači, ali su jako normalni. Nisu baš nimalo ufurani - kaže Subašić, kojega su oduševili James Rodriguez i veliki Kolumbijac Falcao.

- Najteže je kad mi James puca na treningu. On ima najbolji udarac. Praktički mu je nemoguće obraniti. Falcao je baš super. Zajedno učimo francuski. Kad mu nešto nije jasno onda pita mene.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • tkalc 09.09.2013.

    dobro bolje brani nego u hajduku

  • chelseaMG 09.09.2013.

    tek sad učiš? hahhaha već si trebao pjevati na francuskom.

  • DIN_amo 09.09.2013.

    Pa tamo si već 100 godina , valjda si do sada naučio što, pa ne učiš valjda s početnikom Falcaom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare