To je to što me zanima!

Dao Lopezu pet gemova: Ivan Dodig ekspresno u 1/8 finala

Ne dogodi li se čudo u španjolskom dvoboju između Rafaela Nadala i Alberta Ramosa, Ivana Dodiga nakon Lopeza u osmini finala čeka prvi tenisač svijeta
Vidi originalni članak

Ivan Dodig nije imao problema u drugom kolu Barcelone. Nakon samo sat i dvije minute igre pobijedio je Španjolca Feliciana Lopeza sa 6:1, 6:4.

Dodig je odlično otvorio meč i u prva tri gema Lopezu je prepustio samo dva poena, te je uz break poveo 3:0. U šestom gemu napravio je novi break, nakon čega je sigurnim servis gemom stigao do 6:1 nakon samo 24 minute igre.

Naš tenisač je i na početku drugog seta odmah napravio break te poveo 2:0. Novu priliku za break imao je u petom gemu, ali nije ju iskoristio. Kako Španjolcu nije dao nijednu priliku za oduzimanje servisa, rutinirano je priveo meč kraju s konačnih 6:1, 6:4.

Ne dogodi li se čudo u španjolskom dvoboju između Rafaela Nadala i Alberta Ramosa, Dodiga u osmini finala čeka prvi tenisač svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • strmi007 23.04.2014.

    i sad ispada

  • Sport1010 23.04.2014.

    Ivan Dodig za razliku od čilića ne popuši prednost seta od 1-0 ili 2-0 ako se radi o grand slamu, A čilić je u mogućnosti i vodstvo prokockati, dakle Ivan Dodig je po meni naš najbolji

  • Torcaast 23.04.2014.

    Ionako ce ispast iduce kolo

Komentiraj...
Vidi sve komentare