To je to što me zanima!

Dar za rođendan: Huttona je u autu čekao Jenasov snjegović

Jenas je napravio snjegovića i stavio na suvozačko sjedalo. Hutton se iznenadio, a Jenasu se trud isplatio kad mu je vidio izraz lica. Kasnije je sliku stavio na Twitter
Vidi originalni članak

Alan Hutton je prije dva dana proslavio 26. rođendan, a suigrač mu Jermaine Jenas dao mu originalan poklon. Ili bolje reći ostavio u automobilu. 

Jenas je napravio snjegovića i stavio na suvozačko sjedalo. Hutton se sigurno iznenadio, a Jenasu se sav trud isplatio kad mu je vidio izraz lica. Kasnije je fotografiju stavio na Twitter. Među Spursima vlada dobra atmosfera, a vjerojatno je i to jedan od razloga njihovih odličnih igara, pogotovo u Ligi prvaka.

Hutton je baš Ćorluki uzeo mjesto na desnom beku, a solidnim igrama dobio je potpuno povjerenje trenera Redknappa. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • m4j 02.12.2010.

    lijepo je vidjet nogometase kako se zabavljaju i zafrkavaju..u svakom slucaju skroman ali i lijep poklon :D

  • Nicko1 02.12.2010.

    baš,kao tovar se vuče :/ ovaj hutton bar ima života u sebi :D

  • buffon_boy 02.12.2010.

    Ovaj Hutton pliva u svakoj utakmici u obrani. Čim je veća opasnost on ulazi u sredinu i ostavlja stopere na nišan a Lennon se vraća iz vrška napada. Hutton se uvlači jer zna da nije ni blizu Ćorluki u obrani i da samo može zabrljati kao što je to učinio kada je Ćorluka stigao na jednoj utakmici i bio je zamjenjen u prvom poluvremenu i tada je Ćorluka zaigrao i nikad više nije Hutton igrao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare