To je to što me zanima!

Dario Krešić želi na Maksimir, ali čeka se dogovor klubova...

Dario bi htio doći u Maksimir, navodno se sve dogovorio s “modrima”, ali još se čeka dogovor Dinama i moskovskog Lokomotiva. S Rusima ima ugovor još godinu dana
Vidi originalni članak

Dario Krešić odavno je Dinamova želja, a sad bi se napokon taj posao mogao realizirati. Pablo Migliore je na odlasku i “modrima” hitno treba novi iskusan golman.

Dario bi htio doći u Maksimir, navodno se sve dogovorio s “modrima”, ali još se čeka dogovor Dinama i Lokomotiva. S ruskim klubom Krešić ima ugovor još godinu dana, ali bi u Dinamu, za razliku od Moskve, imao zajamčeno mjesto prvoga golmana. 

Krešić nije bio raspoložen za komentare, jučer se nije javljao, očito se nešto “kuha”. Možda bi “modri” golmansko pojačanje mogli potražiti i u HNL-u. 

Spominje se i golman Osijeka Mikulić, za kojega je izbornik Igor Štimac nedavno ustvrdio kako je jedini golman u Hrvatskoj koji je “gospodar 16-erca”. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • TomislavCipurić_1 25.07.2013.

    Ma nek dovede Dudeka, ima iskustva ako ništa drugo haha

  • FilipDinčec 25.07.2013.

    Poštovani, molimo Vas da pišete s isključenim Caps Lockom kao i svi ostali korisnici na portalu. LP, Admin

  • gigicaa4 25.07.2013.

    Potrebno je dovesti još jednog stopera..Šimunić je kvaliteta,Addy pokazuje nesigurnost,a Šimunović je bio dobar protiv Fole ,ali još je mlad i neznam kako bi izgledao u LP ili Europskoj ligi..stopera premalo..može i Ademi popunit tu rupu..ali on je uhvatio sjajnu formu na zadnjem veznom i bilo bi ga šteta koristit na stoperu!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare