To je to što me zanima!

Dario Šarić: Bolji su samo SAD i Španjolci, vrijeme za iskorak

SAD i Španjolska su stepenicu iznad nas svih, a nas bih čak stavio kao blage favorite u odnosu na ostale. Stvarno imamo dobru momčad, rekao je Dario Šarić
Vidi originalni članak

Nakon triju pobjeda protiv “lakših” protivnika hrvatski su košarkaši otputovali u francuski Pau na jaki pripremni turnir za SP u Španjolskoj.

Francuska, Srbija i Grčka redom su sudionici SP-a i puno ozbiljniji protivnici od Kanade i Makedonije, koje je naša reprezentacija pobjeđivala u Brodu, odnosno Lučkom. Konačno će zaigrati četvorka koja se pripremama priključila tek u Brodu - Bogdanović, Tomić, Žorić i Ukić.

- Jedva čekam da nam se priključe na parketu, da vidimo kako funkcioniramo u punom sastavu. ‘Teški’ smo, ali se nadam da ćemo pokazati svoju raskoš - rekao je Dario Šarić, koji se nametnuo kao naš udarni igrač dok je Hrvatska bila u okrnjenom sastavu.

- Francuzi su bez Parkera, Grci bez Spanoulisa, vidjet ćemo na kojoj smo razini i očekujem da budemo bolji na pripremnim turnirima nego lani - dodao je Šarić, koji našu reprezentaciju smatra jednim od pritajenih favorita SP-a.

- SAD i Španjolska su stepenicu iznad nas svih, a nas bih čak stavio kao blage favorite u odnosu na ostale. Stvarno imamo dobru momčad, svi smo imali dobru sezonu. Vrijeme je za iskorak.

Raspored utakmica:

8. kolovoza (20.30 sati):

Hrvatska - Francuska

9. kolovoza (16.30):

Hrvatska - Srbija

10. kolovoza (18.00):

Hrvatska - Grčka

Idi na 24sata

Komentari 19

  • KnezDomagoj 08.08.2014.

    Kako lik pozitivno razmišlja. To je ono što se traži, ta sportska drskost koju naši nogometaši uglavnom nemaju. Bravo Dario.

  • jupcap 08.08.2014.

    iskorak se vidi, ali, brate mili, zadnja četvtina... nemam riječi

  • pancurak 08.08.2014.

    bolje i taj film nego njih gledat..8 minuta igrat i dat 4 kosa....nema sta...najjaci smo

Komentiraj...
Vidi sve komentare