To je to što me zanima!

Dario Šimić: U Monacu ću završiti svoju karijeru!

Kad pogledam iza sebe, nije mi žao što sam tek sad otišao iz Milana. Bio sam dio velikog kluba, sve sam napravio sam, rekao je hrvatski branič
Vidi originalni članak

Evo, sad je sve gotovo. Zapravo 99 posto gotovo, još čekam neke papire iz Milana. Ali, da, može se reći da sam novi igrač Monaca, kazao je u srijedu Dario Šimić. Tako je završila priča, koja je trajala dvije godine, priča o sjedenju na klupi u Milanu, čekanju Maldinijeva odlaska u penziju.
- Olakšanje? Pa, možda... Ali, kad se okrenem u prošlost i razmislim, zapravo, nemam za čim žaliti. Bio sam dio velikog kluba, borio sam se za svoje mjesto s velikanima kao što su Maldini, Nesta, Kaladze..., nitko mi ništa nije poklonio. Sve sam u životu napravio sam i doista ne trebam jadikovati jer nisam ranije otišao. Premda sam to želio - kaže Dario.
U Monacu su ga dočekali Jerko Leko i Nikola Pokrivač. Monaco će odsad imati tri hrvatska reprezentativca. Kao nitko u Europi.
- Još ako dođe Babić... Siguran sam da ćemo biti dobri promotori Hrvatske. Sretan sam jer mi je Bog dao da dođem u takav klub, takav grad, da na ovom prekrasnome mjestu završim karijeru.
Nedavno je rekao da bi zbogom nogometu htio reći u Dinamu.
- Mislim na inozemnu karijeru. Ali, pustimo sad Dinamo, sad sam u Monacu. Želim igrati, vratiti kontinuitet utakmica. Ovdje je prvenstvo počelo, ja se još pripremam, ali za mjesec dana bit ću pravi.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Aliensb 13.08.2008.

    Kakav peder, toliko o tome što je srao da će se vratiti u Dinamo, ali ne pred zalazak karijere.

  • nogometas05 13.08.2008.

    Nikad mi se nije svidjao a pogotovo sada kad sere da Dinamo nije opcija i da se tamo planira oprostit od nogometa..desit ce se tebi isto sto i u Milanu-cim zaredaju losi rezultati ili se trener primjeti grickat ces sjemenka na tribini..papcino!

Komentiraj...
Vidi sve komentare