To je to što me zanima!

Darren Bent: Sputao nas je dolazak Ćorluke i Modrića

Dolaskom Modrića, Ćorluke i Pavljučenka došao je i pritisak uspjeha, rekao je Tottenhamov igrač Darren Bent nakon prve pobjede Spursa u sezoni
Vidi originalni članak

Ma uvjeren sam da smo odlična momčad, ali treba nam malo vremena da se posložimo, optimističan je napadač Tottenhama Darren Bent nakon jednog od najlošijih ulaska u sezonu toga londonskoga kluba. U četiri odigrana kola Premiershipa imaju samo jedan bod, a i preksinoć su jedva na svom terenu pobijedili prosječnu Wislu.
- Dolaskom Modrića, Ćorluke i Pavljučenka došao je i veliki pritisak uspjeha te nas je to malo sputalo. Naravno da u klubu očekuju puno kad dovedu odlične igrače, a ja se nadam da ćemo im se uskoro svi odužiti - rekao je Bent, koji je preksinoć zabio pobjednički gol u dvoboju Kupa Uefe.
Engleski napadač ovim je riječima dao veliki kompliment našim reprezentativcima, ali i dokaz kako su suigrači svjesni da je Luka odličan igrač, ali kako mu još treba vremena da se u potpunosti aklimatizira. A to u Engleskoj nekad i nije baš lako. Najbolji primjer je Juan Sebastian Veron, koji je u Manchester stigao kao jedan od najboljih veznjaka u Europi, ali tu je “nestao”.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare