To je to što me zanima!

Helsinki niže visoke pobjede; Stokeu tek remi s petoligašem

Velški klub koji igra u petoj engleskoj ligi, vodio je protiv suparnika Hajduka. Završilo je 1-1. Helsinki je došao do nove pobjede u prvenstvu, uvjerljivo su prvi i na tablici
Vidi originalni članak

Kenwyne Jones je najbolji i najskuplji nogometaš Stokea. Danas je to još jednom potvrdio u 'prijateljskoj' utakmici protiv petoligaša Newport Countya. 

Velški klub koji igra u engleskoj nogometnoj ligi, vodio je protiv suparnika Hajduka u 3. pretkolu Europske lige od 44. minute. Napadač Jones je izjednačio u 75.' i spasio Stoke City od blamaže. Zabio je Jones još jedan gol, samo minutu prije kraja, trebao je to biti pobjednički gol, ali je pomoćni sudac podignuo zastavicu i sudio ofsajd. 

Iako je riječ samo o pripremnoj utakmici, zašto se 'hajdukovci' ne bi razveselili lošem rezultatu Stokea...

Helsinki 'pokazuje zube'

Protivnik Dinama u 3. pretkolu Lige prvaka, finski Helsinki, nastavlja s pobjedama u prvenstvu. Poslijepodne su lako svladali pretposljednju Vaasu 3-0. Tri različita strijelca su do vrha napunili mrežu gostiju od 19. do 41. minute, zabili su Pelvas, Zeneli i Parikka. Helsinkiju je to 14. pobjeda u 16 kola, dvaput su izgubili u gostima. Doma su vrlo uvjerljivi, ovo im je bila sedma pobjeda u isto toliko utakmica. Uvjerljivo su prvi i na tablici, imaju utakmicu i 12 bodova više od Jyväskyle. Dodatno upozorenje 'modrima' je i da imaju najbolji napad te obranu lige.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • SpužvaBobSkockani 17.07.2011.

    Eh ti novinari, izgleda da bi Dinamo imao veće šanse protiv Barcelone ili Reala jer oni i zadnjem na tablici jedva uvale gol ili dva s drugom momčadi ...

  • kodakisemoguisprat 16.07.2011.

    kakav helsinki, pa neftči i helsinki ne mogu ravnopravno igrati ni sa najslabijim klubom hnl tj. lokomotivom. opet bu cijena karata morala biti 1 kunu da takvi klubovi privuču gledatelje.

  • dadam541 16.07.2011.

    Uđemo li u Ligu prvaka, dovest ću Raula u Dinamo!'', šokirao je Mamić društvo za stolom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare