To je to što me zanima!

David Haye: Braća Kličko su papci, a Ukrajinci ludi rasisti

Nikad nisam bio u Ukrajini, ali sam čuo da se radi o vrlo opasnoj zemlji za crnce. Ima ludih rasista koju su mi već prijetili smrću, rekao je Haye i napao braću Kličko
Vidi originalni članak

Kontroverzni britanski boksač David Haye poručio je da se ne namjerava boriti protiv Vitalija Klička u njegovoj rodnoj Ukrajini.

– Nikad nisam bio u Ukrajini, ali sam čuo da se radi o vrlo opasnoj zemlji za crnce. Ima ludih rasista koju su mi već prijetili smrću – rekao je Haye, a onda se malo osvrnuo i na braću Kličko:

– Ne zanimaju me borbe protiv papaka, kakve traže braća Kličko. Jedva čekam da otpuhnem velikog i sporog robota Vitalija.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • DamirSabo 05.10.2012.

    Još dugo neče biti takvih boksača kao što su brača Kličko,nečemo nikada ni u snu pogledati borbu njih dvojice ,brat na brata,ali ovaj Haye nije čovjek normalan ~~~Nema nikakve šanse sa Vitalijom i to svi Mi dobro znamo ,stara jje to škola boksa kod njih dvojice ! (PLAČI DAVIDE,PLAČI)

  • haha32 04.10.2012.

    Ovaj majmun samo sere ko i svi prije nego što uđe u ring,onda kad uđu i izgube svi se poklope..ali tako je to za dobrim konjem prašina se diže. Sretno Kličku legenda je i najbolji je bez obzira na to izgbio ili pobijedio,čovjek je primjer sportiste i oličenje finog ponašanja :)

  • pustertal 29.09.2012.

    braća kličko se neće nikad boriti jedan protiv drugog.a ovaj haye samo provocira a dobiće po običaju po p....nisam ljubitelj kličkovih ali im se mora priznati da su momentalno najbolji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare