To je to što me zanima!

Davidu Moyesu odbrojani dani, Louis van Gaal stiže na klupu?

Britanski i nizozemski mediji pišu kako su se čelnici kluba s Old Trafforda tajno sastali s Nizozemcem Louisom van Gaalom. On bi trebao zamijeniti Moyesa...
Vidi originalni članak

Čini se kako su dani Davida Moyesa na klupi Manchester Uniteda odbrojani. Naime, britanski i nizozemski mediji pišu kako su se čelnici kluba s Old Trafforda tajno sastali s Nizozemcem Louisom van Gaalom.

Van Gaal trenutno vodi reprezentaciju Nizozemske, ali je već poznato kako će s klupe otići nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu, kada će ga zamijeniti Guus Hiddink.

Nizozemac je bio i u kombinacijama za klupu Tottenhama, međutim nije se uspio dogovoriti s čelnicima kluba.

Što se Moyesa tiče, definitivno nije mogao očekivati ovako katastrofalnu sezonu na klupi 'vragova'. Ispali su iz Liga kupa, FA kupa, Lige prvaka, a na kraju bi mogao ostaviti United i bez Europe sljedeće godine. Naime, 'vragovi' su trenutno na sedmom mjestu, mjestu koje ne donosi Europu, s dva boda manje od šestoplasiranog Tottenhama.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • cfcchelsea 13.04.2014.

    ...neće United smijeniti Moyes-a...pa nisu ljudi u United plitki kao u našim klubovima,pa ni Alex nije bio ništa osvojio 6 godina kad je došao...a uz to je Alex Ferguson preporučio Moyes-a...

  • Majstorsmora_2 13.04.2014.

    "David Moyes is a football genius"... #manageroftheyear :))

  • muni seferendi 12.04.2014.

    pai jurčić je slobodan

Komentiraj...
Vidi sve komentare