To je to što me zanima!

Davor Šuker: Pregovaramo sa Čileom o prijateljskoj utakmici

Predvodi ih Juventusov Arturo Vidal, a tu su još i sjajni Barcelonin Sanchez, Medel iz Cardiffa te Isla, također iz Juvea. Nedavno su namučili Brazilce i Španjolce...
Vidi originalni članak

U pregovorima smo. Još nismo potpisali ugovor jer imamo nekoliko opcija, ali Čile je mogućnost, rekao je to Davor Šuker za čileanske novine El Mercurio.

Predsjednik HNS-a traži protivnike za prijateljske utakmice, a ova južnoamerička reprezentacija bila bi sjajan test. Nedavno su odigrali 2-2 sa Španjolskom, a Brazil ih je pobijedio golom 10 minuta prije kraja. Predvodi ih Juventusov Vidal, a tu su još i sjajni Barcelonin Sanchez, Medel iz Cardiffa te Isla, također iz Juvea.

Niko Kovač rekao je kako je dogovoren dvoboj sa Švicarskom u ožujku te kako želi još dva u terminu između finala Lige prvaka (25. svibnja) i početka Svjetskog prvenstva (12. lipnja). To znači kako će se tada igrati s Čileancima i kako se traži još samo jedan suparnik. 

Jedini problem je što Čile igra u skupini sa Španjolskom, Nizozemskom i Australijom s kojom se križaju 'kockasti' pa je moguće da na njih 'naletimo' u osmini finala.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • cassini 20.12.2013.

    a zašto ne dogovori jednu prijateljsku sa Meksikom i Kamerunom - tek toliko da se igrači malo zagriju prije pravog nastupa

  • kris robert malic 20.12.2013.

    ak mozemo cile dobit onda mozemo ostale u grupi!oni su jebena momcad

  • Marshall_1 19.12.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare