To je to što me zanima!

De Bruyne misli da je prebolio koronu: Sve je počelo sa sinom

Srećom, preboljeli smo to i izvukli se. Posljednja dva tjedna stvarno smo dobro. Štoviše, navikli smo se na život u izolaciji i stekli rutinu u njoj, rekao je Kevin de Bruyne misleći da je imao korona virus
Vidi originalni članak

Počelo je odmah čim je u Velikoj Britaniji proglašena karantena i trajalo je dugo, osam ili devet dana, povjerio se Sky Sportu Kevin de Bruyne koji misli da su on i njegova obitelj - preboljeli korona virus.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Počelo je s našim malim sinom, zatim sa starijim, pa s mojom suprugom te konačno sa mnom. Ne mogu tvrditi da smo imali korona virus jer nitko nas nije testirao, ali činjenica je da smo imali simptome i da je zaraza prelazila s jednog na drugog člana obitelji u izolaciji.

Što god napalo Belgijanca i obitelj mu, to je sada, srećom, iza njih.

- Srećom, preboljeli smo to i izvukli se. Posljednja dva tjedna stvarno smo dobro. Štoviše, navikli smo se na život u izolaciji i stekli rutinu u njoj.

Zvijezda Manchester Cityja ima priličan luksuz za treniranje u svom domu.

- Nabavio sam traku za trčanje. Pomalo sam i plivao jer imam tu sreću da imam bazen. Plivao bih po nekoliko dužina, ali sada uglavnom trčim... Svakih nekoliko dana izaberem ili plivanje ili neke druge vježbe. Mislim da se poprilično uspješno održavam u formi, rekao je strijelac devet golova ove sezone u 35 nastupa za City.

- Iz kluba nam šalju prilično opširne programe vježbi. Mislim da su neki od kondicijskih trenera na početku svega otišli u teretanu i napravili snimke onoga što možemo raditi. Ipak, ja neke stvari volim raditi više od drugih - to su sigurno trčanje i plivanje. Između ubacim neke druge vježbe, ali nisam od onih koji mogu sat ili dva provesti u teretani. Dosadi mi raditi takve stvari sam, tako da preferiram trčanje.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • juniorx1 18.04.2020.

    Korona je slabija od gripe,samo ovce to ne vide jer citaju medije kojima je posao širiti paniku..

Komentiraj...
Vidi sve komentare