To je to što me zanima!

De Gea će odbiti Real kako bi produljio ugovor s Unitedom?

Golman Manchester Uniteda će prema svemu sudeći produljiti svoj ugovor s Manchester Unitedom. Unatoč snažnom interesu Reala, De Gea kaže kako u Engleskoj ima ono što mu najviše treba
Vidi originalni članak

Golman Manchester Uniteda David de Gea u jednoj je izjavi dao jasno do znanja da planira ostati u redovima Crvenih vragova unatoč snažnom interesu Real Madrida.

De Gea je u Manchester došao iz Atletico Madrida u transferu vrijednom 21 milijun eura, a u Unitedu se sjajnim obranama svijetu predstavio kao jedan od najboljih golmana na svijetu. 

Iako je Real više puta pokazao snažan interes za njega, sve je izvjesnije kako će de Gea produljiti ugovor sa svojim sadašnjim klubom.

- U Engleskoj imam vrlo veliko poštovanje od strane navijača, kao i njihovu ljubav, što ne primjećujem baš u Španjolskoj. Ali moram biti iskren i reći kako svaki put kada dođem u reprezentativni kamp osjećam nekakvu naklonost- izjavio je David de Gea iz kampa španjolske reprezentacije.

KRIZA Pogba nezadovoljan: Prestao je pričati s Joseom Mourinhom!

Prema navodima stranih medija de Gea je već započeo pregovore s Manchester Unitedom oko produljenja ugovora, koji bi ga u klubu trebao zadržati dovoljno dugo kako bi interes Reala splasnuo.

De Gea je ove sezone za Crvene vragove upisao 37 nastupa, a u čak njih 19 je uspjeo sačuvati netaknutu mrežu.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • SnakeDoctor 28.03.2018.

    Ostanes u Unitedu I ne osvojis nista znacajno ili u Real pa po ligu prvaka. Nije lako otici iz comfort zone, cini se ni ponajboljem golmanu na svijetu, ali to su ambicije koje dijele najvece od ponajboljih.

  • čoviksjuga 28.03.2018.

    Curtoau će dobiti za siću a njega bi trebali platiti pravo bogatstvo. Zna Perez što radi !

  • Navijam_Za_Hrvatsku 28.03.2018.

    Mjesto u Realu je već zacementirao Karlo Mudri Letvica, tako da ništa od De Gee!

Komentiraj...
Vidi sve komentare