To je to što me zanima!

De Laurentiis na Twitteru: Rafa Benitez novi je trener Napolija!

Napolijev predsjednik ostvario je ono što je najavio. Na klupu je umjesto Mazzarrija doveo Rafaela Beniteza. A De Laurentiis je to objavio na svom profilu na Twitteru...
Vidi originalni članak

Čelnici talijanskog doprvaka Napolija nisu dugo čekali da nađu zamjenu za trenera Waltera Mazzarrija, koji će od iduće sezone voditi Inter. Na klupu Napolija stiže Rafael Benitez. To je objavio predsjednik kluba na svom profilu na Twitteru.

- Rafa je novi trener Napolija. Ima puno iskustva i pravi je lider - napisao je predsjednik Aurelio De Laurentiis. 

Benitezu je ovo drugi mandat u Seriji A, u prvom se baš i nije proslavio na klupi Intera. Bio je na klupi Chelseaja i doveo je londonski klub do titule u Europskoj ligi. 

Josip Radošević dobio je novog trenera.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • kiki1984_1 28.05.2013.

    samo oni koji prate nogomet unazad par godina,znaci ova djecurlija ovdje,pljuju po benitezu zbog svog vlastitog neznanja..reci cu samo da je on dominirao s valenciom u svijetu i spanjolskoj dok je onaj portugalski prevoditelj bio samo prevoditelj,toliko..

  • CpC-99 28.05.2013.

    Malo me Benitez podsjeća na Torresa šta se tiće osvojenih trofeja ali i po tome šta navijači gledaju samo ako ima krizu i radi nešto loše a to da je on jedan od najuspješnijih trenera a Torres jedan od najuspješnijih igrača po broju trofeja, to ljudi zaboravljaju.

  • Lfc fan_1 27.05.2013.

    Rafa je izabrao bas klub kakav on hoce.Klub sa dobrim navijacima,sa dobrim igracima(jos da osigura ostanak cavania uh),relativno dobrim financijama ,gdje ce mu dati vremena da gradi ekipu i sto je najbitnie nece imati onaj presing i nece ga niko ometati.Mogao bi on mnogo dobrih stvari napraviti s ovim napoliem..go Rafa

Komentiraj...
Vidi sve komentare