To je to što me zanima!

De Rossi nova želja Reala, Roma traži 50 milijuna €

'Kraljevski klub' svako posrtanje 'liječi' novom kupovinom. Posljednja želja je Romin veznjak D. de Rossi koji bi bio alternativa za Fabregasa...
Vidi originalni članak

Real Madrid se i predstojećeg ljeta sprema za veliku kupovinu, a svakim je danom sve više nogometaša koji se povezuju s prelaskom na Santiago Bernabeu. Posljednji u nizu je veznjak talijanske Rome Daniele de Rossi (26) koji bi, kako doznaje španjolska Marca, mogao biti alternativa za Arsenalova Cesca Fabregasa koji je prva želja čelnika “kraljevskog kluba”. U svakom slučaju, u Realu su odlučni pojačati vezni red, a s De Rossijem su navodno već obavljeni i preliminarni kontakti. No, Roma bi mogla biti tvrdi orah jer će svojeg ponajboljeg igrača teško prodati za manje od 50 milijuna eura, što bi čak i za Real moglo biti previše. De Rossi je u 45 ovosezonskih utakmica za Rimljane u svim natjecanjima postigao deset golova i šest puta asistirao.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Bepo1606 01.05.2010.

    Oni bi Fabergasa.Na kojim su oni drogama.Taj ni ne leti preko Madrida kad ide doma u Barcelonu.

  • boixos os 01.05.2010.

    ahahaahahahahahahahahahaha čemu?! tu su Alonso,Lass,Gago ...Bože sačuvaj...

  • seperate_ways 01.05.2010.

    alonso,gago i lass skupa nisu kvalitetni kao de rossi,ali to nije ovdje ni važno jer de rossi je preodređen za kapetana kad se totti povuče i nije na prodaju FORZA ROMA!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare