To je to što me zanima!

Deanu Klafuriću otkaz u Legiji iz Varšave nakon četiri mjeseca

Klafurićev mandat u Legiji nije dugo trajao. Iako je nakon sporne utakmice Mioduski rekao da ne razmišlja o promjeni trenera, nakon prospavane noći predsjednik kluba je promijenio mišljenje...
Vidi originalni članak

Bivši trener Gorice, Dean Klafurić, dobio je otkaz u Legiji iz Varšave, nakon što je na klupu poljskog kluba došao u travnju ove godine. Angažmana ga je koštao poraz od Spartaka Trnave i eliminacija iz Lige prvaka.

Klafurić je došao na mjesto Romea Jozaka i s Legijom prošle sezone osvojio Poljski kup i naslov državnog prvaka, pritom ne izgubivši niti jednu utakmicu. Iako je bio privremeno rješenje, predsjednik Dariuš Mioduski odlučio je dati mu priliku i u novoj sezoni.

Ipak, Klafurićev mandat nije dugo trajao. Iako je nakon sporne utakmice Mioduski rekao da ne razmišlja o promjeni trenera, nakon prospavane noći predsjednik kluba je promijenio mišljenje.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • surivlaj 01.08.2018.

    Klafuriću sivi tiću ostavi se baluna,popizdiću

  • Zagreb123_2 01.08.2018.

    Ova uprava Legije se sprda. Prvo zaposle Jozaka koji nikad u životu nije vodio ozbiljniji klub da bi ga naslijedio Klafurić koji je vodio Goricu i žensku nogometnu reprezentaciju. E svašta...

  • 01.08.2018.

    Ova Legija je ko i Dinamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare