To je to što me zanima!

Poraz Hajduka od njemačkog drugoligaša; remi Riječana...

Rijeka je prošla bolje, na pripremama u Španjolskoj igrali su 1-1 s Grasshopperom, četvrtoplasiranom momčadi švicarske lige. Hajduk je izgubio od Sandhausena 3-1
Vidi originalni članak

Hajduk i Rijeka istovremeno su igrali prijateljske utakmice, a ukupni omjer je nula pobjeda.

Riječani su prošli bolje. Na pripremama u Španjolskoj odigrali su 1-1 s Grasshopperom, četvrtoplasiranom momčadi švicarske lige. 

Povela je momčad s Kantride u 69. minuti, a zabio je unutar kaznenog prostora Ivan Krstanović na dodavanje Zorana Kvržića. Nažalost, primili su gol minutu prije kraja iz penala.

'Bili' su u Turskoj izgubili od njemačkog drugoligaša (deveti na tablici) Sandhausena 3-1. 

Sandhausen nije prešao centar uvodnih 10 minuta, a onda je zabio dvaput iz dvije ozbiljne akcije. Prvi u 15. minuti glavom sa sedam metara, a potom u 18. minuti nakon pogreške obrane. Već je u 35. minuti bilo 3-0 poslije lijepe akcije, nakon koje je napadač izašao sam pred Kalinića.

U 2. poluvremenu istrčalo je novih 11 igrača, a odmah početkom nastavka precizan je bio Bašić nakon asistencije Jozinovića.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • Jole7_1 24.01.2014.

    nemogu hajdukovci mrkvu ščupat!!

  • vujec 23.01.2014.

    jajduk,kakav trener,kakav predsjedik(predsjedici)takvi i igrači.sigurno je Mamić potplatio suce...

  • PETLJAR JUNIOR 23.01.2014.

    kako mozete reci otisli i osramotili hrvatski nogomet? ti u bilo koju zemlju odi i pogledaj klub tamo 5 ligaski klub i u boljem su stanju nego neki nasi prvoligasi to vam govori koliko oni ulazu u sport a ne ko kod nas tako da nemojte pricat gluposti boga vam ljubim

Komentiraj...
Vidi sve komentare