To je to što me zanima!

Debakl Ferrarija u Njemačkoj, Vettel skoro presudio ptici

Premda je dominirao na slobodnim treninzima, Ferrari je uspio uprskati sve što se moglo. Zbog problema na bolidu Charles Leclerc nije mogao više od desetog mjesta, dok je Sebastian Vettel vozio samo u prvom krugu
Vidi originalni članak

Lewis Hamilton krenut će u nedjelju s prve startne pozicije u Veliku nagradu Njemačke. Aktualni svjetski prvak ostvario je najbolje vrijeme u kvalifikacijama na stazi u Hockehnheimu ostavivši iza sebe Maxa Verstappena te Valtterija Bottasa.

Premda je dominirao na slobodnim treninzima, Ferrari je uspio uprskati sve što se moglo. Zbog problema na bolidu Charles Leclerc nije mogao više od desetog mjesta, dok je Sebastian Vettel vozio samo u prvom krugu te se više nije vraćao jer mu to nije dopustio kvar na pogonskoj jedinici.

- Ne znam što se dogodilo s Ferrarijima ni kako smo uspjeli. Ovo je vrlo važno za nas, ovo je kao naša druga domaća utrka - rekao je Hamilton nakon 87. pobjede u kvalifikacijama.

Vettel nije imao sreće, ali ogromne je u subotu prijepodne na posljednjem treningu imala jedna ptica koja se u krivo vrijeme nalazila na krivom mjestu, Nijemčev bolid skoro joj je presudio, ali ptičica se nevjerojatno sretno izvukla bez posljedica.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

1. Lewis Hamilton (VB/Mercedes) 1:11.767    
2. Max Verstappen (Niz/Red Bull) +0.346
3. Valtteri Bottas (Fin/Mercedes) +0.362
4. Pierre Gasly (Fra/Red Bull) +0.755
5. Kimi Raikkonen (Fin/Alfa Romeo) +0.771
6. Romain Grosjean (Fra/ Haas) +1.084
7. Carlos Sainz Jr. (Špa/McLaren) +1.130
8. Sergio Perez (Mek/Racing Point) +1.298
9. Nico Hulkenberg (Njem/Renault) +1.359

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Darci97 27.07.2019.

    KIMIIIIIIIII the iceman koja legends boze sveti pa obozavam ga

  • sarkastik76 27.07.2019.

    hamilton će sve rekorde dostić, već je polove i najbrže krugove, dobar je, ali cilu karijeru vozi najbolje bolide, ipak da je živija u vremenu senne, prosta, piqea, schumachera, mansella, puno bi mu ststistika bila skromnija, ali svakako i uvjerljivo najbolji vozač u današnjoj konkurenciji.

  • 27.07.2019.

    sezona za zaborav uzasni su nece ništa sutra napravit na utrci

Komentiraj...
Vidi sve komentare