To je to što me zanima!

'Debeljko' Nelson 12. je put u karijeri nokautirao protivnika

Nelson i dalje ne brine o tijelu pa je na 'eventu' bio s bradom dugačkom kao kosom i 119 kg, ali ne mišića već sala. Ipak, to ga ne sprječava da pobjeđuje i nokautira
Vidi originalni članak

Roy Nelson, odnosno 'debeljko' kako ga zovu, započeo je novi pobjednički niz i to u svom stilu, nokautima. Nakon nepune tri minute tehničkim nokautom 'riješio' je Matta Mitriona (5-2) u glavnoj borbi večeri i došao do 19. pobjede u karijeri, 12. put nokautom.

Nelson i dalje ne brine o tijelu pa je na 'event' u Las Vegasu došao s bradom dugačkom kao kosom i 119 kilograma, ali ne mišića već sala. Ipak, to ga ne sprječava da iznova potvrđuje kako je među Top 10 boraca u teškoj kategoriji.

Nelson je imao čak pet poraza u osam posljednjih borbi, ali nakon Hermana, sada je sredio i Mitriona koji je uskočio umjesto Carwina u 'The Ultimate Fighter'.

Nokaut večeri bio je Pat Barryjev. Jedva je 'preživio' 1. rundu protiv Del Rosarija, ali nakon samo 26 sekundi 2. runde fantastično je pogodio Amerikanca pa ga dovršio serijom udaraca.

Colton Smith je pak pobjednik 16. sezone Ultimate Fightera i dobit će ugovor s UFC-em. U finalu je na bodove jednoglasnom odlukom sudaca svladao vrlo talentiranog Mikea Riccija.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • japanokinez 27.12.2012.

    Taj "debeljko" je našeg Mirka koji nije debel, isprebijao da mu je pola dosta. Dali je to zbog srca ili debljine, nemam pojima, ali je evidentno da debeli ne preza od ničega.

  • misskim8 19.12.2012.

    ma daj,predebeli,lik ima min 20 kg previše...i nije uopće za tu kategoriju,dobit će on još batina

  • SamuelKamndžić 19.12.2012.

    vidit cete sad kako ce proc big foot, koji se najvise uspeo kad je pobjedio fedora, al je zato primio dobre batine od cormiera i caina, mislim da je big foot neki loši borac i da nije rangu s overeemom, a volio bi vidit borbe između caina, dos santosa, overeema i cormiera, mislim da je cormier odličan borac i da bi jako dobro kotirao u ufcu

Komentiraj...
Vidi sve komentare