To je to što me zanima!

Debitant Paloschi zabio nakon samo 19 sekundi!

Mladi napadač Milana gol odluke u dvoboju sa Sienom postigao je u 63. minuti na asistenciju Clarencea Seedorfa
Vidi originalni članak

Osamnaestgodišnji napadač Alberto Paloschi odigrao je u Milanovu dresu prvu prvenstvenu utakmicu u Seriji A i zabio za domaću pobjedu 1-0 nad Sienom u 22. kolu. Dosadašnji član mlade momčadi Milana, koji je dosad dva puta za seniore zabio u kupu protiv Catanije, gol odluke postigao je u 63. minuti na asistenciju Clarencea Seedorfa. U igru je ušao devetnaest sekundi ranije!
Dario Šimić nije bio u kadru Milanove momčadi, koja se ovom pobjedom približila četvrtoplasiranoj Fiorentini na samo dva boda zaostatka uz utakmicu manje. Juventus je u Udinama gubio od šeste do šezdesete minute, no igrači Claudija Ranierija u posljednjih su pola sata uspjeli preokrenuti zaostatak u pobjedu 2-1. Camoranesi i Iaquinta zabili su za goste, a domaće je u vodstvo u šestoj minuti doveo Dossena. U posljednje četiri prvenstvene utakmice Friuljani imaju tri poraza i jedan remi. Suparnici su im bili Milan, Inter, Napoli i Juventus.
U dvoboju hrvatskih nogometaša Livorno je na svojem stadionu remizirao s Genoom 1-1. Dario Knežević u domaćoj i Ivan Jurić u gostujućoj momčadi odigrali su svih devedeset minuta.

REZULTATI 22. KOLA:
Milan – Siena 1-0
Cagliari – Parma 1-1
Sampdoria – Napoli 2-0
Torino – Palermo 3-1
Udinese – Juventus 1-2
Livorno – Genoa 1-1
Empoli – Lazio 1-0
Catania - Inter 0-2

Idi na 24sata

Komentari 2

  • torcida_4ever 11.02.2008.

    bravo alberto!!! mozda je sreca ali decko ima umjece bit ce odlican u buducnosti!!!

  • Messi_19 10.02.2008.

    e ovo je sreća

Komentiraj...
Vidi sve komentare