To je to što me zanima!

Dečki, ponovite Australiju! Preko Srbije po novo zlato

Ponove li hrvatski vaterpolisti dosadašnje igre sa SP-a Srbija bi mogla biti lagan zalogaj te bi se možda mogao ponoviti i Melbourne i SP 2007...
Vidi originalni članak

Taj polufinalni dvoboj SP-a 2007. u Melbourneu napokon je skinuo sve uroke s hrvatskog vaterpola. Golema razočaranja brzo su zaboravljena, “pala” je Srbija, potom u finalu i Mađarska. Mađara danas više nema, ali put je jako sličan. Nema više Vrdoljaka, Vićana i Smodlake, Joković ne može zbog ozljede, ali ova “nova” momčad ima to nešto što je dosad “pomelo” sve protivnike na SP-u. Srbija? Oni su i danas vrlo jaki, uostalom, ne dolazi se slučajno u polufinale SP-a, ali objektivno, na papiru, slabiji su od nas.
Nemaju više Šapića, Vujasinovića, Šefika, Ikodinovića... Sve odredom igrača koji su Srbiju vodili do svih njenih uspjeha.
Polufinale SP-a bi mogao biti preveliki pritisak za njih i odigraju li Rudićevi izabranici kao dosadašnje utakmice, možda se i Melbourne i SP 2007. mogu ponoviti. Tada je Hrvatska sve riješila već nakon dvije četvrtine, već na pola utakmice imali smo vodstvo 6-1. No ima i druga strana medalje. Nedavno nas je ova ista Srbija pobijedila 14-8. Samo, ta je utakmica bila prilično nevažna.
- Ovo će biti jako teška i otvorena utakmica - oprezan je Rudić.
Vjerujemo da će na kraju ipak otići na našu stranu, da će se ponoviti polufinale Melbournea. A onda i finale tog nezaboravnog SP-a.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • xaxaxa 01.08.2009.

    torcida-1950-ne mozete haha

  • 1Broj 30.07.2009.

    maknite clanak.................izgubili su .

  • ducy18vk 30.07.2009.

    mislim moram komentirat suce onaj neki kiseli on jedini sudi il sta,10 glupih odluka u stetu nama i njima

Komentiraj...
Vidi sve komentare